Στον Αστέρα Τρίπολης ο Ντρούπι Γκόμες

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Ντρούπι Γκόμες

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Την απόκτηση του Ντρούπι Γκόμες μέχρι και το 2023 ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δήλωσε χαρούμενος που ανήκει στο δυναμικό των Αρκάδων, ενώ τόνισε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Rodrigo Manuel «Droopy» Gómez. Γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1993 στην πόλη Santa Fe της Αργεντινής, ο Gómez αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 20 για τη φανέλα του.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Argentinos Juniors 41 (4)

Independiente 15 (1)

Quilmes 31 (4)

Toluca 38

Unión 27 (1)

Atlético San Martín 12 (3)

Huracán 24 (4)

Η ΔΗΛΩΣΗ
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Θέλω να βοηθήσω το κλαμπ όσο το δυνατό περισσότερο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι προσδοκίες μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι υψηλές και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Γνωρίζω ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάντα είχε πολλούς ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή. Για παράδειγμα στο παρελθόν είχα αντιμετωπίσει τον Bellocq. Θεωρώ πως θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ καλύτερα στη νέα μου ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ