Παναθηναϊκός : Πρόβλημα με Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός : Πρόβλημα με Σένκεφελντ

«Πονοκεφαλιάζει» ο Ντάνι Πογιάτος ενόψει της πρεμιέρας, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να αποχωρεί τραυματίας από την προπόνηση.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Μπαρτ Σένκεφελντ χτύπησε στο γλουτό από μια πτώση σε εναέρια διεκδίκηση και αποχώρησε.

Ο Ντάνι Πογιάτος… πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση του 29χρονου αμυντικού, καθώς η εκτός έδρας αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον Αστέρα Τρίπολης είναι προ των πυλών.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα  ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, ενώ γυμναστήριο έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης. Ο  Μαυρομμάτης απουσίασε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, ενώ προληπτικά οι Κουρμπέλης, Διούδης προπονήθηκαν σε διαφορετική ώρα από το υπόλοιπο γκρουπ.

Στη σημερινή (9/9) προπόνηση, το «τριφύλλι» ξεκίνησε με προθέρμανση, συνέχισε με πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους και ολοκλήρωσε με παιχνίδι δύο ομάδων στο μισό γήπεδο. Να σημειωθεί, πως μετά το τέλος της προπόνησης, άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης Covid-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ