Ενδιαφέρον από κινέζικη ομάδα για τον Εσίτι!

Ενδιαφέρον από κινέζικη ομάδα για τον Εσίτι!

Η Τιαντζίν Τεντά ενδιαφέρεται για τον Νιγηριανό μέσο του ΠΑΟΚ και μάλιστα σύμφωνα με τους Κινέζους, έχει κάνει ήδη την πρώτη διερευνητική επαφή με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στο στόχαστρο της κινέζικης, Τιαντζίν Τεντά, φέρεται να βρίσκεται ο Αντερσον Εσίτι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο χαφ του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι άνθρωποι του κινέζικου συλλόγου για τη μεσαία γραμμή. Η Τιαντζίν Τεντά είναι απογοητευτική στα πρώτα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας 8 ήττες και μια ισοπαλία στα 9 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής και αναμένεται να βγει στην αγορά για ενισχύσεις.

Η τραγική πορεία της κινέζικης ομάδας έχει θορυβήσει τους ανθρώπους του συλλόγου, με την Τιαντζίν Τεντά να βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών. Ενας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι Κινέζοι, φέρεται να είναι ο Αντερσον Εσίτι του Δικεφάλου του Βορρά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Κίνα, η Τιαντζίν Τεντά φέρεται να έχει κάνει ήδη την πρώτη κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Αφρικανό μέσο. Η κινέζικη ομάδα φέρεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει 5 εκατ. ευρώ, αλλά ο Νιγηριανός άσος τη δεδομένη στιγμή δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αφήσει την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ για τη χώρα της Ασίας.

Στη λίστα του κινεζικού συλλόγου ως εναλλακτική επιλογή, εάν δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον Εσίτι, βρίσκεται επίσης ο πρώην μέσος της Λάτσιο, Οτζένι Ονάζι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ