Α Bola: «Ο Ντιόγκο Κεϊρός στην ατζέντα του Ολυμπιακού»

Α Bola: «Ο Ντιόγκο Κεϊρός στην ατζέντα του Ολυμπιακού»

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι ο 21χρονος σέντερ μπακ βρίσκεται στην ατζέντα του Ολυμπιακού και επιβεβαιώνουν πλήρως το προχθεσινό ρεπορτάζ του «10».

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για κεντρικό αμυντικό και όπως διαβάσατε το βράδυ της Δευτέρας στο «10.gr», ένας από τους παίκτες που εξετάζουν στο μεγάλο λιμάνι είναι ο Ντιόγκο Λούκας Κεϊρός της Πόρτο. Ενας από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Ο 21χρονος σέντερ μπακ, που αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στη βελγική Μουσκρόν, βρίσκεται στο τραπέζι του Ολυμπιακού και η περίπτωσή του εξετάζεται εδώ και αρκετό καιρό από τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για το ταλέντο και τις ικανότητες του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Το απόγευμα της Τετάρτης η A Bola επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «10», τονίζοντας ότι ο σέντερ μπακ της Πόρτο βρίσκεται στην ατζέντα του Ολυμπιακού και είναι πιθανό να αντικαταστήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Μπενφίκα.

«Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν ότι ο Ντιόγκο Κεϊρός είναι ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 21χρονος σέντερ μπακ πακετάρει για να ταξιδέψει στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει αποδεδειγμένα ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της η A Bola.

Ο Ντιόγκο Λούκας Κεϊρός έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι το 2023, ενώ πέρσι έπαιξε ως δανεικός στην βελγική Μουσκρόν, έχοντας 21 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ