«Πάγωσαν» οι υποθέσεις Γιάνκο και Περέιρα

«Πάγωσαν» οι υποθέσεις Γιάνκο και Περέιρα

Όχι μόνο του Γιάνκο, αλλά και αυτή του Νορβηγού Περέιρα δείχνει να έχουν μπει σε στάση αναμονής με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για απόφαση του Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο υποθέσεις θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες την στιγμή που μέχρι την Παρασκευή πρέπει να δηλωθεί η λίστα στην UEFA.

Το στήσιμο που έφαγε ο ΠΑΟΚ από τον Σαϊντί Γιάνκο, δεν πολύ άρεσε στην Τούμπα καθώς περίμεναν τον Ελβετό ποδοσφαιριστή σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις, αλλά και υπογραφές.  Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αντί όμως να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Θεσσαλονίκη ζήτησε περισσότερο χρόνο να σκεφτεί την προοπτική συνεργασίας με τους Ασπρόμαυρους.

Αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή είναι πως δεν θέλει άλλη μια χρονιά να αγωνιστεί ως δανεικός, αλλά να βρει μια ομάδα που θα είναι στέλεχος της τα επόμενα χρόνια.

Η τροπή που πήρε η υπόθεση Γιάνκο έφτασε μέχρι τα αυτιά του Ιβάν Σαββίδη και φυσικά δεν άρεσε και τόσο πολύ στον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου. Μάλιστα λέγεται πως ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ αποφάσισε να παγώσει όχι μόνο το θέμα την απόκτηση του Ελβετού αμυντικού που είναι επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και αυτή του Νορβηγού Περέιρα.

Το πώς θα εξελιχτούν οι δύο υποθέσεις θα φανεί τις επόμενες ώρες καθώς ο ΠΑΟΚ καίγεται να κλείσει την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα προκειμένου να τεθεί στην διάθεση της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Μπενφίκα. Να θυμίσουμε πως ο Δικέφαλος παλεύει και με τον χρόνο καθώς σε 48ώρες θα πρέπει να δηλώσει την λίστα στην UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ