Η κριτική των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα

Η κριτική των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που ήταν σχεδόν σβηστό μέχρι το 70', βρέθηκε πίσω στο σκορ, στη συνέχεια προηγήθηκε κσι τελικά ίσως αισθάνεται απογοητευμένος με το 2-2. Ας δούμε τι έκαναν οι παίκτες των γηπεδούχων στο ματς.

Σε ένα ματς με πολλές αλλαγές στο προβάδισμα ο ΠΑΣ βασίστηκε στον Γιαννίκογλου αλλά και τους επιθετικούς του για να γυρίσει το σκορ, αν και ισοφαρίστηκε στο τέλος.

Γιαννίκογλου
Δεν είχε ιδιαίτερη πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δέχτηκε δυο γκολ όμως είχε και δυο μεγάλες επεμβάσεις σε τετ α τετ με Ντιγκινί και Βασιλακάκη.

Τζημόπουλος
Έκανε καλό δίδυμο με τον Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας με καλές επεμβάσεις και αρκετές κερδισμένες μονομαχίες. Η πίεση του Ατρομήτου και ο άνοιγμα του ρυθμού του ματς τον δυσκόλεψε αρκετά ωστόσο.

Μπουκουβάλας
Με περιορισμένα ανεβάσματα καθώς από την πλευρά του τους Σάκιτς και Βασιλακάκη. Σοβαρός αμυντικά με 1-2 καλά ανεβάσματα.

Γιάκος
Έκανε αισθητή την παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο με την αδιάκοπη κίνησή του χωρίς την μπάλα. Γενικά ήταν καλός και αποδοτικός σε έναν σύνθετο ρόλο όπου έπρεπε να συνδέει το κέντρο με την επίθεση.

Μανθάτης
Πολύ καλός στα πρώτα 25’ της αναμέτρησης, μετά όμως άρχισε να πέφτει η απόδοσή του. Δίκαια έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο

Αποστολόπουλος
Είχε καλό πρώτο ημίχρονο με πολλές πρωτοβουλίες και κούρσες που αναστάτωσαν την άμυνα του Ατρομήτου. Στο δεύτερο μέρος δεν είχε τον τρελό ρυθμό του πρώτου αλλά και πάλι συνολικά η απόδοσή του ήταν καλή.

Βιντάλ
Καλός και αυτός κυρίως στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου. Συνεργάστηκε καλά με τον Κόντε και δοκίμασε δυο φορές το πόδι του. Εκτέλεσε πολλά από τα στημένα του ΠΑΣ, όχι όμως με μεγάλη επιτυχία.

Μιχαήλ
Ο καλύτερος της άμυνα του ΠΑΣ. Δυνατός με καλές επεμβάσεις ψηλά και χαμηλά. Σχεδόν ανίκητος από τους φορ του Ατρομήτου. Στο δεύτερο μέρος μετά το 65’ όταν το ματς άνοιξε πολύ, είχε κάποια προβλήματα.

Γαρουφαλιάς
Σταθερός στο κέντρο του ΠΑΣ χωρίς πολύ καλές και πολύ κακές στιγμές. Έκανε τα βασικά και πέρασε σχεδόν απαρατήρητος.

Λίλα
Έδωσε πολλές μάχες στο κέντρο του γηπέδου με τα αντίπαλα χαφ, με σήμα κατατεθέν τη σκληράδα και το πάθος του στον αγωνιστικό χώρο. Αντικαταστάθηκε από τον Χάλκιαδάκη στην προσπάθεια του Πετράκη να κάνει πιο επιθετικό τον ΠΑΣ.

Κόντε
Πολύ καλό παιχνίδι από τον Κόντε. Ταλαιπώρησε αρκετά το δίδυμο της άμυνας του Ατρομήτου και δοκίμασε πολύ το πόδι του. Βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 87’ κλείνοντας μια γεμάτη εμφάνιση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ