Ολυμπιακός : Ερχεται ο Εμβιλά!

Ολυμπιακός : Ερχεται ο Εμβιλά!

Ο 30χρονος μέσος έρχεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής (13:30) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.

Ετοιμος να ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, με τον Γιαν Εμβιλά να πακετάρει τις βαλίτσες του και να μετράει αντίστροφα για το ταξίδι του στην Ελλάδα!

Οπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης, ο 30χρονος μέσος αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (13:30), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τους Ερυθρόλευκους.

Ο έμπειρος χαφ ήθελε διακαώς να έρθει στον Ολυμπιακό και να γίνει συμπαίκτης με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Η προοπτική των Πειραιωτών ενθουσίασε τον Γιαν Εμβιλά, που έκανε τα πάντα για να μείνει ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν. Κάτι που έγινε τελικά χθες το βράδυ.

Ο 30χρονος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τους Στεφανουά και το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Μια σπουδαία μεταγραφή, που ανεβάζει επίπεδο τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών.  Ενας πολύ έμπειρος παίκτης, με μεγάλη καριέρα, που αναμένεται να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του από χαρά και ικανοποίηση, αφού βλέπει οι επιλογές του να αυξάνονται και μάλιστα με σπουδαίους παίκτες, υψηλού επιπέδου όπως είναι ο Εμβιλά. Ενας παίκτης, που έχει αγωνιστεί 22 φορές με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και στην καριέρα του έχει παίξει σε 376 παιχνίδια!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΒΙΛΑ

Ο Εμβιλά ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρεντ, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 150 συμμετοχές, 4 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Τον Ιανουάριο του 2013, η Ρούμπιν Καζάν πλήρωσε ένα ποσό μεταξύ 12 και 18 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Στη Ρωσία δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, αλλά παρά ταύτα είχε 80 συμμετοχές, 3 γκολ και 7 ασίστ. Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ιντερ (14 συμμετοχές), ενώ την επόμενη είχε 40 συμμεροχές (1 γκολ, 5 ασίστ) με τη φανέλα της Σάντερλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ, πριν επιστρέψει στη Ρωσία και γίνει ηγέτης της Ρούμπιν.

Τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή για τη Σεντ Ετιέν, κερδίζοντας αμέσως θέση βασικού και όντας ένας από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές στο Ζοφρουά Γκισάρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι έως σε λιγότερο από 2,5 χρόνο με τους «πράσινους» έπαιξε σε 90 παιχνίδια.

Επίσης, ο Εμβιλά έχει καταγράψει 22 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας, αλλά και πάνω από 50 ματς με τις «μικρές» ομάδες των Γάλλων!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ