Διπλή άφιξη για τον Ολυμπιακό: Και Εμβιλά και Ζοσέ Σα

Διπλή άφιξη για τον Ολυμπιακό: Και Εμβιλά και Ζοσέ Σα

Ο Γιαν Εμβιλά έρχεται σήμερα (13:30) στην Ελλάδα, υπογράφει και ανακοινώνεται, αλλά θα έχει και... παρέα. Ο Σα γυρίζει το βράδυ και πιάνει δουλειά.

Μια μεγάλη αποκλειστικότητα από to10.gr. Οι συζητήσεις και οι παρασκηνιακές επαφές ξεκίνησαν πριν από περίπου 15 ημέρες. Αλλά όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Και κάπως έτσι, σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (13:30) το σημαντικότερο μεταγραφικό απόκτημα της εφετινής σεζόν, τον Γιαν Εμβιλά. Τη μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού, μέχρι την… επόμενη.

Ο Γάλλος μέσος έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν χθες το πρωί και έρχεται στην Ελλάδα, ώστε να συζητήσει με τους Πειραιώτες και να βάλει την υπογραφή του στο 3ετές συμβόλαιο που έχει ήδη συμφωνήσει με τους Ερυθρόλευκους. Βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των Πειραιωτών, που είχαν θέσει στην κορυφή των μεταγραφικών τους προτεραιοτήτων τον 30χρονο διεθνή αμυντικό μέσο. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει πώς και πώς την άφιξή του, καθώς θεωρεί ότι τη μεγάλη του ποιότητα και την εμπειρία του, θα καταφέρει να εξελιχθεί σε παίκτη-σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού σε όλη τη σεζόν.

Αρχής γενομένης από τα κομβικής σημασίας παιχνίδια για τα πλέι οφ του Champions League, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα ή την Ομόνοια. Παιχνίδια που θεωρούνται (και είναι) πολύ πιο σημαντικό ακόμη και από τον τελικό με την ΑΕΚ. Και για αυτόν τον λόγο ο Μαρτίνς προετοιμάζει… δύο ομάδες αυτή την εποχή. Αυτή που θα παίξει στον τελικό και εκείνη των προκριματικών, με όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Ένα από τα βασικά ζητούμενα για τον Μαρτίνς είναι να καταφέρει να έχει στη διάθεσή του ένα από τα σημαντικότερα όπλα του τις δύο τελευταίες σεζόν. Τον Ζοσέ Σα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΤ», ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έρχεται στην Ελλάδα απόψε τα μεσάνυχτα, με σκοπό να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και να φανεί εάν θα είναι σε θέση να μπορέσει να βοηθήσει τους Πειραιώτες στα δύο ευρωπαϊκά τους ματς που οδηγούν στους ομίλους του Champions League.

Ο Σα βρισκόταν στην Πορτογαλία από τις 4 Αυγούστου, όπου και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο χέρι, αλλά και ατομικές προπονήσεις, για να διατηρήσει το σώμα του σε καλή κατάσταση. Επιστρέφοντας, θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και εάν το σπασμένο του χέρι έχει επανέλθει πλήρως, θα μπει σε εντατικό πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμος σε περίπου 10 ημέρες από τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ