ΑΕΚ : «Γκάζια» από Χιμένεθ και μήνυμα ανασύνταξης ενόψει Ολυμπιακού

ΑΕΚ : «Γκάζια» από Χιμένεθ και μήνυμα ανασύνταξης ενόψει Ολυμπιακού

«Κάναμε πολλά λάθη, δεν δείξαμε μαχητικότητα, όμως στο ματς που έρχεται θα είμαστε διαφορετικοί», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του.

Η εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με την Λάρισα δεν ικανοποίησε καθόλου τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μίλησε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του για όσα έγιναν και κυρίως όσα δεν έγιναν, στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Ισπανός τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και τους έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος, τονίζοντας πως υπήρχαν στιγμές στον αγώνα που έμοιαζαν παθητικοί, χωρίς μαχητικότητα. Έχοντας πολλές λάθος επιλογές.

Ωστόσο, σημείωσε πως το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό είναι μια ευκαιρία, για να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Παρουσιάζοντας μια διαφορετική εικόνα και παίρνοντας αποτέλεσμα στο Φάληρο.

«Κάναμε πάρα πολλά λάθη και η εικόνα μας ήταν κακή απέναντι στη Λάρισα. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που αμυνόταν στο μισό γήπεδο και δεν είχαμε τις λύσεις για να βρούμε ένα γκολ. Δοκιμάζαμε συνεχώς τον ίδιο τρόπο ανάπτυξης, χωρίς καθαρό μυαλό. Όμως το χειρότερο ήταν πως δεν δείχναμε μαχητικότητα. Αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται και δεν πρέπει να επαναληφθεί. Ξεκινώντας από το ματς της Τετάρτης. Πάμε να παίξουμε ένα ντέρμπι και έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο. Να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του. Βάζοντάς τους έτσι από σήμερα κιόλας σε διαδικασία… ντέρμπι, προκειμένου το ματς με τη Λάρισα να μείνει οριστικά στο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ