Παναθηναϊκός : Με Χουάνκαρ στην Τρίπολη, βασικός ο Μπουζούκης

Παναθηναϊκός : Με Χουάνκαρ στην Τρίπολη, βασικός ο Μπουζούκης

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι πιθανό να πάρει στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα τον Χουάνκαρ, καθώς είναι σε καλή κατάσταση. Πάει για βασικός ο Μπουζούκης.

Ο Χουανκάρ αποτελεί κι επίσημα παίκτη του Παναθηναϊκού εδώ και μερικές μέρες με τον Ντάνι Πογιάτος μάλιστα να τον βλέπει στις προπονήσεις και να «τρίβει» τα χέρια του.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του συμπατριώτη του στις προπονήσεις και έχει διαπιστώσει πως από την άποψη φυσικής κατάστασης είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Για αυτό τον λόγο φαίνεται ότι ο Χουάνκαρ θα είναι στην αποστολή του τριφυλλιού που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Ωστόσο δεν πρόκειται να πάρει φανέλα βασικού κι αναμένεται να καθίσει στον πάγκο. Στο αρχικό σχήμα από την άλλη δεν αποκλείεται να βρίσκεται ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος αρέσει στον Πογιάτος κι αναμένεται να είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες του κέντρου. Στο κέντρο της άμυνας ο Πούγγουρας θα είναι βασικός με τον Βέλεθ από την στιγμή που ο Μπαρτ Σένκεφελντ τραυματίστηκε και έμεινε εκτός προπόνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ