Προβάδισμα του Ολυμπιακού για Λιβάι Γκαρσία

Προβάδισμα του Ολυμπιακού για Λιβάι Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να κερδίζει τη «μάχη» με την ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία, καθώς έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία τόσο με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, όσο και με τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ κινούνται για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία, με τους ερυθρόλευκους ωστόσο να φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο στην περίπτωση του νεαρού εξτρέμ.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον Μάσιμο Καρέρα, όμως και ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του με τα ΜΜΕ μάλιστα να κάνουν λόγο για σαφές προβάδισμα των Πειραιωτών για την απόκτηση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία τόσο με την Μπεϊτάρ, όπου και ανήκει ο Λιβάι Γκαρσία αλλά και με τον παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την Παρασκευή την προσφορά τους στα 2,3 εκατ. ευρώ (για το 60% των δικαιωμάτων του) συν 300.000 ευρώ σε μπόνους προς την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και 400.000 ευρώ στον παίκτη για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Μπεϊτάρ και Γκαρσία αναμένεται να κλείσει τις μέσα στις επόμενες μέρες, παρά το γεγονός πως από την Ένωση δεν το βάζουν κάτω. Η πρώτη πρόταση των κιτρινόμαυρων έφτασε τα 2 εκατ. ευρώ για το 60% του παίκτη, όμως δεν κάλυπτε τους Ισραηλινούς.

Η ΑΕΚ όμως επανέρχεται σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», αφού έχει έτοιμη πρόταση που αγγίζει τα 2,2 εκατ. ευρώ μαζί με κάποια έξτρα μπόνους, την οποία όμως δεν έχει καταθέσει προς το παρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ