Βάτερμαν : «Χρειαζόμαστε βελτίωση»

Βάτερμαν : «Χρειαζόμαστε βελτίωση»

Ο Μπόι Βάτερμαν δήλωσε μετά από τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό ότι η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση στην αγωνιστική της εικόνα.

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος στο «Γεντί Κουλέ» με 1-1 κόντρα στον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική της Super League και ο Μπόι Βάτερμαν δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ο τερματοφύλακας των Κρητικών δήλωσε ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται βελτίωση στην αγωνιστική του εικόνα ενώ μίλησε και για το παιχνίδι της Πέμπτης (17/9) κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση. Έπρεπε να σκοράρουμε νωρίτερα, ήμασταν άτυχοι με το πέναλτι, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova.

Για το παιχνίδι του Europa League με τον Απόλλωνα Λεμεσού είπε: «Τα τελευταία χρόνια έπαιξα αντίπαλος του Απόλλωνα για 15 φορές, τους γνωρίζουμε, ξεκινάμε την Δευτέρα την προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ