Παναθηναϊκός : Φαβορί ο Αντονίτο, εναλλακτική ο Τεχέρο

Παναθηναϊκός : Φαβορί ο Αντονίτο, εναλλακτική ο Τεχέρο

Ο Τσάβι Ρόκα «σκανάρει» την Ισπανία για δεξιό μπακ – Στην κορυφή της λίστας ο Αντονίτο της Βαγιαδολίδ, εναλλακτική ο Τεχέρο της Ελτσε.

Σε αναζήτηση δεξιού μπακ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να εξετάζουν δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται στην Ισπανία. Στην πρώτη θέση της λίστας του Τσάβι Ρόκα βρίσκεται ο Αντονίτο της Βαγιαδολίδ και στη δεύτερη ο Τεχέρο της Ελτσε.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει ξεχωρίσει τις δύο περιπτώσεις που αναφέραμε, με τον Αντονίτο να αρέσει περισσότερο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και το όνομά του να βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του Τσάβι Ρόκα.

Ο Αντονίτο είναι 32 ετών και έχει συμβόλαιο με την Βαγιαδολίδ μέχρι το 2021, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του και είναι σε διαδικασία αποχώρησης. Ο έμπειρος αμυντικός ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα κάποιες πηγές αναφέρουν ότι οι Πράσινοι βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον 32χρονο μπακ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Τσάβι Ρόκα φέρεται να έχει προχωρήσει πολύ την υπόθεση του Αντονίτο, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή αποτελεί την πρώτη επιλογή για να καλύψει το κενό που υπάρχει πίσω από τον Φακούνδο Σάντσες.

Αν «στραβώσει» και δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις του τριφυλλιού με τον 32χρονο δεξιό μπακ, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα ενεργοποιήσει το plan b. Δεύτερος στη σχετική λίστα βρίσκεται ο Αλβάρο Τεχέρο της Ελτσε, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Ντάνι Πογιάτος, αφού ο 24χρονος μπακ προέρχεται από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τεχέρο έχει συμβόλαιο με την Ελτσε μέχρι το 2024, ωστόσο και αυτός βρίσκεται σε διαδικασία παραχώρησης από την ομάδα του.

Τη δεδομένη στιγμή φαβορί είναι ο Αντονίτο της Βαγιαδολίδ, με τον Τεχέρο να αποτελεί την εναλλακτική επιλογή εάν δεν καταφέρει το Τριφύλλι να πάρει τον 32χρονο δεξιό μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ