Νέο μεταγραφικό ρίσκο: Ο Ρόκα φέρνει 33χρονο δεξί μπακ για αναπληρωματικό!

Νέο μεταγραφικό ρίσκο: Ο Ρόκα φέρνει 33χρονο δεξί μπακ για αναπληρωματικό!

Ο Παναθηναϊκός επιλέγει ως μπακ απ του Φακούντο Σάντσες έναν ακόμα Ισπανό. Όπως επιβεβαιώνεται από τους πράσινους, ο 33χρονος Αντονίτο λύνει το συμβόλαιο του με τη Βαγιαδολίδ και έρχεται στην Ελλάδα.

Η μεταγραφική πολιτική του Παναθηναϊκού με επιλογές που εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο και σχηματίζουν μια ισπανική… παροικία στο Κορωπί συνεχίζεται.

Ο Τσάβι Ρόκα προχωράει και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό των πράσινων με κινήσεις που ουδεμία σχέση έχουν με τις προγραμματικές του δηλώσεις. Φέρνοντας Ισπανούς ή ισπανόφωνους, τελειώνοντας μια και καλή τον ελληνικό κορμό και οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε μια νέα εποχή που συμπεριλαμβάνει ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από τη χώρα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Η νέα επιλογή του Ρόκα είναι ο Αντονίτο, ο οποίος κερδίζει οριστικά τη μάχη από τον Τεχέρο για τη θέση του αναπληρωματικού δεξιού μπακ. Του μπακ απ του Φακούντο Σάντσες.

Ποιος είναι ο Αντονίτο; Ένας ποδοσφαιριστής που τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα κλείσει τα 33 του χρόνια (ο βασικός Φακούντο Σάντσες είναι 30) και που δεν έχει φύγει ποτέ από την Ισπανία. Χωρίς, όμως, στη χώρα του να έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο.

Έχει παίξει στην Εχίδο, την Αλμερία Β’, την Εκίχα, την Καρταχένα, την Αλμπαθέτε, την Κόρδοβα και κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν η μεταγραφή του στη Βαγιαδολίδ, στην οποία έπαιξε την τελευταία τριετία. Και αποχωρεί αφού δεν είναι στα πλάνα του προπονητή, παρ’ όλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Παναθηναϊκός… ψωνίζει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από το κάτω ράφι. Με μεγάλο ρίσκο, χωρίς προοπτική μεταπώλησης, αφού ο Αντονίτο είναι 33 χρονών και δίχως να έχει ιδιαίτερες παραστάσεις στην καριέρα του. Την ίδια ώρα που στη θέση του δεξιού μπακ είχε πέρσι για εναλλακτικές επιλογές τρία ελληνόπουλα που άφησε να του φύγουν. Τον Βαγιαννίδη, τον Αποστολάκη και τον Θεοχάρη.

Ο Ρόκα πηγαίνει σε επιλογές μεγάλου ρίσκου, αυξάνει πολύ τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, κόβει απότομα τη σχέση που έχτισε ο κόσμος με τους Έλληνες παίκτες της ομάδας, οι οποίοι κατάφεραν να επαναφέρουν τον… ρομαντισμό και να δημιουργήσουν έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ ομάδας και εξέδρας. Μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί ή αν σύντομα θα δει την πόρτα της εξόδου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ