Καρλίτος : Ο μοναδικός διασωθέντας της Τρίπολης

Καρλίτος : Ο μοναδικός διασωθέντας της Τρίπολης

Ο άχρωμος Παναθηναϊκός της πρεμιέρας είχε και κάτι να αναδείξει. Τον Καρλίτος, την μοναδική απειλή για την εστία του Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στη Super League. Ηττήθηκε δίκαια από τον σκληροτράχηλο Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και προβλημάτισε ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σε μία έτσι κι αλλιώς δύσκολη έδρα, οι «Πράσινοι» εμφανίστηκαν κάτι παραπάνω από μουδιασμένοι, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει δέσει ακόμα το «γλυκό» των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Ο Πογιάτος φαίνεται να βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής και προσπάθειας να ενώσει τα κομμάτια του παζλ ώστε να οδηγήσει αυτόν τον Παναθηναϊκό σε επιτυχίες.

Ο Καρλίτος εχθές (13/9) ήταν ό,τι καλύτερο είχε να αναδείξει το «Τριφύλλι» στη μάχη της Τρίπολης. Ο Ισπανός αποτελούσε τη μοναδική σοβαρή απειλή για την εστία του Παπαδόπουλου και βρισκόταν κυριολεκτικά μέσα σε όλες τις φάσεις των φιλοξενούμενων. Ο Τσάβι Ρόκα γνώριζε εξ’ αρχής ποιον φέρνει στο Κορωπί και για τον 30χρονο ήρθε η ώρα να δείξει την κλάση του.

Στα συν του και οι εκτελέσεις φάουλ

Ο φορ του Παναθηναϊκού ήταν όαση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Είχε ένα εκρηκτικό μισάωρο, στο οποίο μάλιστα είδε ένα από τα σουτ του να σταματάνε στο δοκάρι. Αυτό, προήλθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ, αποδεικνύοντας ότι και αυτός ο τομέας συμπεριλαμβάνεται στα ατού του. Οι καλές εκτελέσεις στημένων είναι σίγουρα κάτι που έλειπε από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια.

Ένας Καρλίτος δεν φέρνει την Άνοιξη

Στο δεύτερο μέρος η απόδοσή του έπεσε, όπως και όλης της ομάδας. Ο Καρλίτος ωστόσο, με την εμφάνισή του στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», απέδειξε ότι δεν ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές. Κάθε άλλο. Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό για να πετύχει ό,τι δεν κατάφεραν οι προκάτοχοί του και αυτό επιβεβαιώθηκε στο χορτάρι.

Οι επιτυχίες όμως στο ποδόσφαιρο είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας, κάτι που λείπει από τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, ένα σύνολο ποδοσφαιριστών το οποίο θα πλαισιώνει τον Καρλίτος και που δεν θα πετά στα σκουπίδια τον ιδρώτα του Ισπανού, με τη λήξη κάθε αγώνα.

Όλα αυτά μπορεί και να υπάρχουν ήδη στον Παναθηναϊκό και ο Ντάνι Πογιάτος να μην τα έχει ανακαλύψει. Άλλωστε, κάθε αρχή και δύσκολη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ