Αποκάλυψη: Στην Ελλάδα για τον Μπουφάλ ο Εντιαγιέ – Αρχισαν επαφές με τη Σαουθάμπτον

Αποκάλυψη: Στην Ελλάδα για τον Μπουφάλ ο Εντιαγιέ – Αρχισαν επαφές με τη Σαουθάμπτον

To10.gr αποκαλύπτει το σχέδιο του Ολυμπιακού για την αγορά του ζογκλέρ Σοφιάν Μπουφάλ από τη Σαουθάμπτον, με τη βοήθεια του Μεϊσά Εντιαγέ.

Ο Ολυμπιακός αναζητά βασικό εξτρέμ. Και τον βρήκε. Μέσω της συμφωνίας που έκανε με τον Γιαν Εμβιλά. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σοφιάν Μπουφάλ. To10.gr γνωρίζει από την πρώτη στιγμή τον τρόπο με τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν για να αποκτήσουν τον εντυπωσιακό εξτρέμ από το Μαρόκο. Και τώρα ήρθε η ώρα να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί και πώς ο Μπουφάλ μπήκε στην κορυφή της μεταγραφικής ατζέντας του συλλόγου.

Ο Εμβιλά ήρθε με δύο ατζέντηδες στην Ελλάδα. Τον Χουσεϊμί Νιακατά και τον Μεϊσά Εντιαγιέ. Ο δεύτερος, δεν είναι κάποιος τυχαίος ατζέντης. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δικηγόρος, με πτυχίο από το πανεπιστήμιο της Σορβόννης και μάνατζερ από τα 21 του, ο Εντιαγιέ αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και μάλιστα το όνομά του βρίσκεται στη λίστα του FORBES.

Στη διάρκεια των συζητήσεων για τον Εμβιλά, από το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού ζητήθηκε ενημέρωση για το κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα/δυνατότητα να αποκτηθεί ο Σοφιάν Μπουφάλ. Ο Εντιαγιέ απάντησε ότι είναι ένα deal που μπορεί να γίνει και κάπως έτσι η συζήτηση. Με τον Ολυμπιακό να ενημερώνεται για όλες τις λεπτομέρειες και πώς μπορεί να αγοράσει τον 26χρονο «μάγο» από τη Σαουθάμπτον.

Την Κυριακή ο Εντιαγιέ έφυγε από την Ελλάδα, μετά και την υπογραφή των συμβολαίων του Εμβιλά με τον Ολυμπιακό. Αλλά οι επαφές συνεχίστηκαν μεταξύ των δύο πλευρών. Καθώς οι Ερυθρόλευκοι προχωρούν δυναμικά για την απόκτηση του Μπουφάλ. Μια μεταγραφή που δεν έχει να κάνει με την περίπτωση Λιβάι Γκαρσία, βεβαίως. Καθώς πρόκειται για παίκτη που η αξία του είναι σε άλλο επίπεδο.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν ότι στην πρώτη κρούση του Ολυμπιακού για τον Μπουφάλ η Σαουθάμπτον ζήτησε 4 εκατ. ευρώ. Η πρόταση απόκριση από πλευράς Πειραιωτών ήταν λίγο πάνω από τα μισά. Και αυτή την ώρα οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε ο Μαροκινός εξτρέμ να μπορέσει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Μια μεταγραφή, που προφανώς δεν είναι εύκολη, αλλά ο Ολυμπιακός προσπαθεί να την πραγματοποιήσει.

Ο λόγος που στην περίπτωση του Μπουφάλ τα νούμερα είναι τόσο χαμηλά στο θέμα της μεταγραφής, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το 2016 ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Σαουθάμπτον (18.700.000 €), είναι επειδή μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο. Και αυτή τη στιγμή καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει διάθεση να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο ποδοσφαιριστής, άλλωστε, ήδη ψάχνει την επόμενη ομάδα του για να συνεχίσει την καριέρα του. Και ο Ολυμπιακός είναι μία από τις βασικές επιλογές του.

Ο Μπουφάλ ξεκίνησε την καριέρα του στη γαλλική Ανζέ (51 αγώνες, 4 γκολ, 5 ασίστ). Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τη Λιλ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις (51 ματς, 15 γκολ, 10 ασίστ), αναγκάζοντας τη Σαουθάμπτον να προσφέρει 18.7 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2016, για να τον κάνει δικό της. Στην Αγγλία είχε δυσκολίες στην προσαρμογή, αλλά παρόλα αυτά έχει καταγράψει 84 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί δανεικός στην ισπανική Θέλτα (35 ματς, 3 γκολ, 4 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ