Κέρκυρα : Τελειώνει ο Τσίωλης – Τρεις οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Κέρκυρα : Τελειώνει ο Τσίωλης – Τρεις οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Ο Σάκης Τσιώλης ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Κέρκυρας μετά από μόλις τρία παιχνίδι, όπου ηττήθηκε ισάριθμες φορές. Τρεις οι υποψήφιοι για την αντικατάσταση του.

Αλλάζει ξανά η προπονητή η Κέρκυρα, καθώς ο Σάκης Τσιώλης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του νησιού μετά την τρίτη του ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό (4-0).

Ο 58χρονος προπονητής πέρασε το πρωί της Δευτέρας από το προπονητικό κέντρο των Φαιάκων ώστε να αποχωρήσει τους πρώην -πλέον- ποδοσφαιριστές του.

Πλέον η Κέρκυρα αναζητά για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν προπονητή, καθώς ήδη έχουν αποτελέσει παρελθόν οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Αλέκος Βοσνιάδης και τώρα ο Σάκης Τσιώλης. Τρία είναι τα ονόματα που «παίζουν» αυτή τη στιγμή για τον πάγκο των Φαιάκων. Αυτά του Ράτκο Ντόστανιτς, του Άκη Μάντζιου και του Νίκου Αναστόπουλου.

Πάντως, οι κινήσεις των ιθυνόντων της ομάδας θα είναι λογικά γρήγορες, καθώς το Σάββατο (27/1) ακολουθεί το ματς «τελικός» κόντρα στον Πλατανιά, όπου ο χαμένος…χάνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ