Ολυμπιακός : Δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν ο Τσούμιτς

Ολυμπιακός : Δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν ο Τσούμιτς

Οι Ερυθρόλευκοι παραχώρησαν στην ισπανική ομάδα ως δανεικό τον νεαρό Σέρβο μεσοεπιθετικό.

Στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Νίκολα Τσούμιτς.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε από τους Πειραιώτες ως δανεικός για ένα χρόνο στους Ερυθρόλευκους της Segunda Division. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας, στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Τσούμιτς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στα μέσα της περασμένης σεζόν από την Ραντνίσκι Νις, με την οποία έπαιξε συνολικά σε 27 παιχνίδια, έχοντας 16 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι διεθνής με την U21 της Σερβίας, έχοντας 3 συμμετοχές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ισπανοί στα ρεπορτάζ τους για την μεταγραφή του Νίκολα Τσούμιτς στην Σπόρτινγκ Χιχόν, κάνουν ειδική αναφορά στην ταχύτητα του νεαρού εξτρέμ, αλλά και στην εξαιρετική τεχνική κατάρτιση του 21χρονου μεσοεπιθετικού.

Στην ισπανική ομάδα ο Τσούμιτς θα βρει έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Τον Ούρος Τζούρζεβιτς, τον οποίο απέκτησε η Σπόρτινγκ Χιχόν από τους Πειραιώτες το καλοκαίρι του 2018. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Τζούρτζεβιτς έπαιξε σε 30 ματς, έχοντας 7 γκολ και 1 ασίστ. Με τους Ερυθρόλευκους της Ισπανίας έχει 78 ματς, με 19 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ