Μαρτίνς : «Η νέα σεζόν να είναι γεμάτη επιτυχίες» (pic)

Μαρτίνς : «Η νέα σεζόν να είναι γεμάτη επιτυχίες» (pic)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν και τους στόχους του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το Σάββατο (12/9) τις υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2019-20 με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το δικό του μήνυμα για τους στόχους των «ερυθρόλευκων» ενόψει της περιόδου 2020-21.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ότι θέλει η νέα σεζόν να συνοδευτεί μόνο από επιτυχίες για τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η αρχή της νέας σεζόν πλησιάζει και μαζί της έρχονται νέοι στόχοι και προκλήσεις. Η προηγούμενη χρονιά ήταν καταπληκτική σε όλα τα επίπεδα και η φιλοδοξία μας είναι να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα αυτή τη σεζόν.

Θέλουμε το 2020-21 να είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, επιτεύγματα και χαρά για τους φιλάθλους μας».

View this post on Instagram

The start of the new season is approaching and with it comes new goals and challenges. Last season was amazing on all levels and our ambition is to do even better this year! We want 2020/21 to be a season full of successes, achievements and happiness for our fans. #WeKeepOnDreaming 🔴⚪ Η αρχή της νέας σεζόν πλησιάζει και μαζί της έρχονται νέοι στόχοι και προκλήσεις. Η προηγούμενη χρονιά ήταν καταπληκτική σε όλα τα επίπεδα και η φιλοδοξία μας είναι να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερη αυτή τη σεζόν! Θέλουμε το 2020/21 να είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, επιτεύγματα και χαρά για τους φιλάθλους μας. #Olympiacos #Team #Piraeus #Greece #Football

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ