ΠΑΟΚ : Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για Τσόλακ και δεξί μπακ

ΠΑΟΚ : Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για Τσόλακ και δεξί μπακ

Αγώνας δρόμου από τον Όλαφ Ρέμπε για να κλείσει δύο μεταγραφές προκειμένου να ενταχθούν στον ΠΑΟΚ και να τεθούν στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής προσπαθεί να πετύχει ένα συμφέρον deal με την Ριέκα για τον Τσόλακ και να φέρει κι ένα δεξί μπακ.

Την ώρα που άπαντες στον στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ασχολούνται με την πρώτη αναμέτρηση με την Κράσνονταρ ο Όλαφ Ρέμπε έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει των μεγάλων τελικών με την Κράσνονταρ. Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής που έχει πάρει το «οκ» του Ιβάν Σαββίδη για να προχωρήσει σε μεταγραφές είναι νυχθημερόν με ένα τηλέφωνο στα χέρια, ενώ ταξίδεψε και ινκόγκνιτο σε χώρα του εξωτερικού για να κλείσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο.

Στόχος του Ρέμπε είναι να κλείσουν οι συμφωνίες μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε το αργότερο τη Δευτέρα να είναι οι παίκτες στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους και να εκδοθούν τα δελτία τους προκειμένου στη συνέχεια να δηλωθούν στην ΟΥΕΦΑ. Πρώτος στόχος για τους Ασπρόμαυρους στο θέμα του φορ είναι όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr είναι ο Αντόνιο Τσόλακ. Το πρόβλημα στο να γίνει η μεταγραφή είναι η Ριέκα που αξίωνε αρχικά στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ τώρα έριξε την τιμή πώλησης κατά 500 χιλιάδες ευρώ. Ο Δικέφαλος πιέζει η τιμή να πέσει πιο χαμηλά δίνοντας στην Ριέκα και ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Θέλει Τούμπα ο Τσόλακ

Οι Θεσσαλονικείς πιέζουν, όπως και ο 27χρονος επιθετικός που θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα θεωρώντας τον ΠΑΟΚ ως την ιδανική περίπτωση για να συνεχίσει την καριέρα του. Τον Τσόλακ, ο Ρέμπε τον γνωρίζει καλά, καθώς ο 27χρονος φορ γεννήθηκε στη Γερμανία, έπαιξε σε Νυρεμβέργη, Χόφενχαϊμ, Καϊζερσλάουτερ,Ίνγκολσταντ και Ντάρμσταντ και το Ιανουάριο του 2018 πήγε στην Κροατία για να παίξει στη Ριέκα, με την οποία πέτυχε 51 γκολ σε 90 αγώνες

Ενδιαφέρον και Πόνσε

Αν δεν υπάρξει νεότερο στην υπόθεση του Τσόλακ μέχρι την Κυριακή το βράδυ, ο Δικέφαλος από τη Δευτέρα το πρωί θα κοιτάξει σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως αυτή του Εζεκίελ Πόνσε της Σπαρτάκ Μόσχας. Μπορεί οι Ρώσοι να ζητάνε περισσότερα από 5-6 εκατ. ευρώ όμως αν προκριθεί αυτή η υπόθεση τότε θα έχουμε την παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη που έχει πολύ καλές σχέσεις με την διοίκηση της Σπαρτάκ για να έρθει ο Αργεντινός στην Ελλάδα με την μορφή του δανεισμού.

Συζητήσεις με δεξί μπακ-χαφ

Εκτός από την περίπτωση του επιθετικού ο Όλαφ Ρέμπε, βρίσκεται σε επαφές με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας και μπορεί να παίξει όλη την γραμμή. Και σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχουν δυσκολίες καθώς η ομάδα του ζητάει αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου να πιέζει για να πέσουν οι απαιτήσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ