Παναθηναϊκός : Τα βρίσκει με Αλάνιασπορ για Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός : Τα βρίσκει με Αλάνιασπορ για Βιγιαφάνιες

Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως Παναθηναϊκός και Αλάνιασπορ είναι στον δρόμο προς την συμφωνία για τον Βιγιαφάνιες.

Η Αλάνιασπορ είναι η ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Λούκας Βιγιαφάνιες με τις πληροφορίες από την Τουρκία να θέλουν σύντομα, το αργότερο μέσα στο επόμενο 48ωρο, να έχει «κλείσει» θετικά η μεταγραφή.

Η Τουρκική ομάδα που έχει στο δυναμικό της τους Μανιάτη και Τζαβέλλα προσφέρει κάτι παραπάνω από 500 χιλιάδες ευρώ στον Παναθηναϊκό, ποσό που δεν ικανοποιεί σε πρώτο βαθμό τους «πράσινους» όμως οι άνθρωποι της Αλάνιασπορ δείχνουν διάθεση να ανέβουν. Θεωρείται απίθανο να πιάσουν το 1,5 εκατ. ευρώ που έχουν θέσει ως στόχο οι πράσινοι για την πώληση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού όμως πιστεύεται πως οι δύο πλευρές σύντομα θα έρθουν κοντά και μαζί θα έρθει και η μεταγραφή.

Ο ίδιος ο Βιγιαφάνιες θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό από την στιγμή που επικρατεί αυτή η κατάσταση στον σύλλογο και αν μέσα στις επόμενες δύο μέρες δεν προκύψει κάποια άλλη καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό τότε η Αλάνιασπορ θα είναι αυτή που θα τον εντάξει στο δυναμικό της. Στο «παιχνίδι» είναι και η Σπάρτα Πράγας του Στραματσόνι που όμως δεν έχει μπει στην υπόθεση ακόμη ενεργά.

Ο χρόνος πλέον αρχίζει και πιέζει μια και μπαίνουμε στην τελική ευθεία των μεταγραφών με τον Βιγιαφάνιες, μαζί με τους Κουλιμπαλί και Κουρμπέλη να είναι στη «βιτρίνα» για να έρθουν όσο περισσότερα έσοδα στην ΠΑΕ. Συνάμα τα σήριαλ των Μολέδο και Χουλτ καλά κρατούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ