Επιβεβαιώνουν οι Ισραηλινοί: «Ολυμπιακός και Μπεϊτάρ συζητούν για τον Κοντέ»

Επιβεβαιώνουν οι Ισραηλινοί: «Ολυμπιακός και Μπεϊτάρ συζητούν για τον Κοντέ»

Στο Ισραήλ γράφουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπεϊτάρ για την απόκτηση του 26χρονου μπακ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10» - Η πρόταση των Πειραιωτών στην ομάδα της Ιερουσαλήμ, αλλά και τι συμβόλαιο προτείνουν στον παίκτη.

Το βράδυ της Πέμπτης (18/9) to10.gr σας αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αντουάν Κοντέ για το δεξί άκρο της άμυνας, ως back up του Ραφίνια.

Ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς για τα δεξιά ανήκει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και πέρσι πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά. Ο 26χρονος πραγματοποίησε 24 συμμετοχές και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του. Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο, που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι» στα χέρια του Πορτογάλου προπονητή, καθώς παίζει τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως στόπερ, αφού εξαιρετικά αμυντικά στοιχεία και τοποθετήσεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι Ισραηλινοί επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του «10» και μάλιστα έγραψαν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπεϊτάρ για την απόκτηση του Αντουάν Κοντέ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «sports.walla.co.il», η ομάδα του Πειραιά προσφέρει 250.000 €, με τον σύλλογο της Ιερουσαλήμ να ζητάει 700.000 €.

Παράλληλα, οι Ισραηλινοί ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει διετές συμβόλαιο στον 26χρονο Γάλλο, με ετήσιες απολαβές 400.000 €. «Η Μπεϊτάρ ελπίζει τις επόμενες ημέρες να καταφέρει να πουλήσει τον Αντουάν Κοντέ στον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα προσφέρει 250.000 €, ένα ποσό που είναι αρκετά μικρότερο από τις 750.000 € που ζητάει η Μπεϊτάρ.  Ο Ολυμπιακός προσφέρει επίσης διετές συμβόλαιο στον Γάλλο, με ετήσιες απολαβές 400.000 €. Τη δεδομένη στιγμή οι εκπρόσωποι του παίκτη ζητούν ένα καλύτερο συμβόλαιο, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές να συνεχίζονται», ανέφεραν.

Ο Κοντέ είναι προϊόν της ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ είναι 27 φορές διεθνής με τις μικρές ομάδες της Γαλλίας. Μετά την Παρί μετακόμισε για μια τριετία (2014-17) στη Ρεμς, όπου αγωνίστηκε σε 62 ματς και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Εκεί έφτιαξε το όνομά του, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο Ισραήλ και την Μπεϊτάρ.

Στο Ισραήλ βρίσκεται από τον Γενάρη του 2017, όπου μεταγράφηκε ως δανεικός, όμως η Μπεϊτάρ μετά από έξι μήνες αγόρασε τα δικαιώματα του. Όσον αφορά το συμβόλαιο του αυτό εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 26χρονου Γάλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ