Ολυμπιακός : Στο προσκήνιο ο Αντουάν Κοντέ  

Ολυμπιακός : Στο προσκήνιο ο Αντουάν Κοντέ  

 Ο 26άχρονος Γάλλος της Μπεϊτάρ στη λίστα υποψηφίων των Ερυθρόλευκων για το δεξί άκρο της άμυνας. Ανοιχτές υποθέσεις σε τέσσερις θέσεις ο Ολυμπιακός  

Μπόλικες ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις. Και μια κανονική ποδοσφαιρική εξίσωση για τον καταρτισμό του νέου ρόστερ. Για την τελική μορφή του «Ολυμπιακός 2020-21» project.

Winger, ακραίοι μπακ, στόπερ: Τέσσερις διαφορετικές αναζητήσεις. Και αναπόφευκτα μπόλικοι φάκελοι υποψηφίων με τους νταμπλούχους να προχωρούν παράλληλα έχοντας τη σειρά όπως ήδη την αναφέραμε. Ένας εξτρέμ που θα έρθει με… φόρα βασικού για την πρώτη γραμμή του rotation.

Δύο ακραίοι μπακ που θα προστεθούν πλάι στην εμπειρία και τις υψηλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις του Ραφίνια και του Χολέμπας. Και κατ επέκταση ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός πλάι σε Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Αβραάμ.

Έχει μια ολοκληρωμένη άποψη καταθέσει ο Πέδρο Μαρτίνς για την ανάγκη της δημιουργίας ενός ρόστερ μεγαλύτερου του συνηθισμένου. Ελέω της περσινής εμπειρίας των 59 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά πιθανότατα και για κάτι ακόμη το οποίο προφανώς το σκέφτονται όλοι οι προπονητές αυτές τις ημέρες. Το θέμα με την πανδημία που μέχρι να λυθεί σαφώς και μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Δημοσίευσε για παράδειγμα to10.gr μια είδηση σήμερα για την Στεάουα Βουκουρεστίου: Εννέα μέλη της θετικοί στον covid 19 ανήμερα του ματς με την Μπάτσκα Τόπολη στη Βοϊβοντίνα για τα προκριματικά του Europa League. Κατέβηκε με 14 διαθέσιμους παίκτες!

Τέλος πάντων στο θέμα μας.

Για τον winger ο Ολυμπιακός έχει σχηματίσει μια λίστα τριών υποψηφίων. Τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού (Μπεσίκτας) που αποκάλυψε to10.gr, τον Σοφιάν Μπουφάλ (Σαουθάμπτον) και τον Μπρούμα (Αιντχόφεν). Η υπόθεση είναι ανοιχτή. Και λογικά έτσι θα μείνει για μερικά ακόμη 24ώρα. Για τον Μπουφάλ που είναι σαφώς η πιο δύσκολη περίπτωση στο τραπέζι είναι η «αγορά» και οι ομάδες που ενδιαφέρονται πολλές. Για τον Ενκουντού οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως οι Ερυθρόλευκοι υπέβαλαν ήδη πρόταση δανεισμού. Για τον Μπρούμα η ιστορία είναι αντίστοιχη.

Για τον αριστερό μπακ και τον στόπερ διαβάσατε επίσης από to10.gr τις ισχυρές υποψηφιότητες. Ο Ματέους Ρέις που απόψε αγωνίστηκε με την Ρίο Άβε κόντρα στη Μπάνια Λούκα βοηθώντας την ομάδα του να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League και ο Ιβανίλντο Φερνάντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Για τον Ρέις ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει προχωρήσει. Και μάλλον είναι η υπόθεση που βρίσκεται πιο «κοντά» στην υλοποίηση της. Εναλλακτική για τον αριστερό μπακ είναι ο Μολδαβός, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αγωνίζεται στην Πάσος Φερέιρα, αλλά το 50% των δικαιωμάτων του ανήκουν στην Πόρτο.

Και όσο για το δεξί άκρο της άμυνας και το support στον Ραφίνια; Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πειραιώτες εξετάζουν μια ακόμη περίπτωση-έκπληξη. Τον 26άχρονο Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερασουλήμ. Με 27 συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ικανότητα να αγωνιστεί και σαν στόπερ και προερχόμενος από μια σεζόν με 24 συμμετοχές ο Κοντέ είναι ανάμεσα στις επιλογές που οι Πειραιώτες επεξεργάζονται αυτές τις ώρες.

Προιόν της ποδοσφαιρικής ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κοντέ έγινε γνωστός με τη φανέλα της Ρεμς (62 συμ την τριετία 2014-17). Στην Ιερουσαλήμ βρίσκεται από τον Γενάρη του ΄17 με τους Ισραηλινούς να αγοράζουν τα δικαιώματα του έξι μήνες αργότερα. Θυμίζουμε ότι στην ίδια ομάδα, την Μπειτάρ αγωνίζονταν και ο Λιβάι Γκαρσία που μόλις υπέγραψε με την ΑΕΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ