ΠΑΟΚ : Το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ο Βαγκέ

ΠΑΟΚ : Το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ο Βαγκέ

Ο Μούσα Βαγκέ ετοιμάζεται να κάνει check-in και να έρθει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο και να περάσεις από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Τον 22χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό Μούσα Βαγκέ θα υποδεχθεί σήμερα (20/9) το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια μεταγραφή για το δεξιό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου. Οι Θεσσαλονικείς μετά τον τραυματισμό του Ροντρίγκο Σοάρες και τον «φευγάτο» Λέο Μάτος αναζητούσε έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να παίξει όλη την δεξιά πλευρά.

Οι λύσεις τύπου Μπίσεσβαρ και Κρέσπο που δοκιμάστηκαν στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Μπενφίκα μπορεί να έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως σίγουρα δεν μπορούσε να γίνει μόνιμη. Ο Όλαφ Ρέμπε κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Βαγκέ.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα έρθει στη Θεσσαλονίκη με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ισπανική ομάδα καθώς οι Καταλανοί πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του. Η άφιξη του θα γίνει σήμερα το μεσημέρι παρουσία του εκπροσώπου του.

Ο Βαγκέ συνοδευόμενος από ανθρώπους της ΠΑΕ θα μεταφέρουν τον ποδοσφαιριστή στο Μακεδονία Παλλάς για να γνωριστεί με τον Όλαφ Ρέμπε και στη συνέχεια να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα κυλίσουν ομαλά τότε το αργότερο μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Ο Δικέφαλος μ’ αυτή την προσθήκη προσθέτει ταχύτητα στην δεξιά πλευρά και αν όλα πάνε καλά και εγκλιματιστεί γρήγορα στην Τούμπα τότε οι Ασπρόμαυροι θα έχουν δύο μηχανάκια στις πλευρές του. Ο Βαγκέ από την Τρίτη (22/9) θα ξεκινήσει προπονήσεις με γυμναστή της ομάδας του ΠΑΟΚ προκειμένου να μην χαθεί χρόνος. Το θετικό είναι πως έρχεται στη Θεσσαλονίκη έχοντας βγάλει το πρόγραμμα προετοιμασίας με την ομάδα του με αποτέλεσμα να μην είναι πίσω από φυσική κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ