Ολυμπιακός : Αυτή είναι η τρίτη φανέλα (pic)

Ολυμπιακός : Αυτή είναι η τρίτη φανέλα (pic)

Την τρίτη εμφάνιση του για τη σεζόν 2020/21 παρουσίασε ο Ολυμπιακός μέσω των social media.

Ο Ολυμπιακός μετά την παρουσίαση της πρώτης του εμφάνισης για τη νέα σεζόν, την οποία φόρεσε μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, «αποκάλυψε» και τις άλλες δυο φανέλες του.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν μετά την εντυπωσιακή ανοιχτή μπλε δεύτερη εμφάνιση, παρουσίασαν και την τρίτη, η οποία ξεχωρίζει από τις άλλες δυο.

Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες προχώρησαν στα «αποκαλυπτήρια» και της τρίτης φανέλας που είναι σκούρο μπλε με λευκές λεπτομέρειες και ρίγες στους ώμους. Αξίζει να σημειωθεί πως το σλόγκαν των ερυθρόλευκων είναι «Ready For Glory» και η καμπάνια έχει ως πρωταγωνιστές τους Κώστα Φορτούνη, Γιώργο Μασούρα, Ματιέ Βαλμπουενά και Μαντί Καμαρά.

«Ο δρόμος για τη δόξα δεν είναι εύκολος. Είμαστε έτοιμοι όμως να γράψουμε ερυθρόλευκη ιστορία. Θα είσαι εκεί μαζί μας;», γράφει χαρακτηριστικά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ στα social media.

Δείτε την τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού:

Ο δρόμος για τη δόξα δεν είναι εύκολος. Είμαστε έτοιμοι όμως να γράψουμε ερυθρόλευκη ιστορία. Θα είσαι εκεί μαζί μας; #Olympiacos #ReadyForSport #adidasfootball #WeKeepOnDreaming adidas Football

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ