H Gazzetta επιβεβαιώνει για Ρέκα και ΠΑΟΚ – Η Αταλάντα αφήνει τον Γιαννούλη

H Gazzetta επιβεβαιώνει για Ρέκα και ΠΑΟΚ – Η Αταλάντα αφήνει τον Γιαννούλη

Η έγκυρη Gazzeta Dello sport επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «10» για Ρέκα και ΠΑΟΚ, αλλά τονίζει ότι η ομάδα του Μπέργκαμο αφήνει στην άκρη τον Γιαννούλη και επικεντρώνεται στην απόκτηση του Τζούνιορ Φίρπο από την Μπαρτσελόνα.

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεων που έκανε απέναντι σε Μπεσίκτας και Μπενφίκα, αλλά και για τις συζητήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα με την Αταλάντα για την πώλησή του.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ιταλική ομάδα για την παραχώρηση του 24χρονου αριστερού μπακ, αλλά και για την απόκτηση του Αρκάντιους Ρέκα, είτε με μεταγραφή (σ.σ. ως αντάλλαγμα) είτε με τη μορφή δανεισμού, όπως σας είχε αποκαλύπτει to10.gr την περασμένη Παρασκευή (18/9).

Το βράδυ της Κυριακής η έγκυρη «Gazzetta dello sport» επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ του «10» για την επιθυμία του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Πολωνό, αλλά η ιταλική εφημερίδα ανέφερε ότι η Αταλάντα αλλάζει ρότα και αφήνει τον Γιαννούλη για τον Τζούνιορ Φίρπο!

Η «Gazzetta» ανέφερε ότι η ομάδα του Μπέργκαμο αποφάσισε να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Δημήτρη Γιαννούλη και να επικεντρωθεί στην απόκτηση του Τζούνιορ Φίρπο από την Μπαρτσελόνα. Είτε ως δανεικό, είτε με κανονική μεταγραφή.

Οι Ιταλοί δείχνουν να προτιμούν τελικά τη λύση του αριστερού μπακ των Μπλαουγκράνα, με τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι να επιλέγει τον 24χρονο άσο των Καταλανών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ