«Προχωράει για Ιβανίλντο Φερνάντες ο Ολυμπιακός»

«Προχωράει για Ιβανίλντο Φερνάντες ο Ολυμπιακός»

Η O'Jogo αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι ο Ολυμπιακός κινείται για τον Ιβανίλντο Φερνάντες και σκοπεύει να τον αποκτήσει άμεσα.

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στα παιχνίδια με την Ομόνοια για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, όμως παράλληλα οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων κοιτάζουν και την ενίσχυση τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν μια λίστα από ονόματα που ασχολούνται και ένας από αυτούς είναι και ο Ιβανίλντο Φερνάντες. Όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον παίκτη, ενώ και στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για «γερό» μπάσιμο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την O’ Jogo, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ο Νο. 1 στόχος του Μαρτίνς για την οπισθοφυλακή και όπως τονίζεται στο δημοσίευμα οι Πειραιώτες σκοπεύουν να τον κάνουν δικό τους άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τον Ολυμπιακό και η Φορτούνα Ντίσελντορφ θέλει τον παίκτη, όμως μπορεί να τον αποκτήσει μόνο με τη μορφή δανεισμού και θέτοντας οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, σκοπεύει να τον αποκτήσει άμεσα και μάλιστα με κανονική μεταγραφή, καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξεως των 4-5 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ. Επίσης γίνεται αναφορά και για τον Ρούμπεν Σεμέδο και ενδεχόμενη πώληση του, τονίζοντας ότι οι δυο υποθέσεις είναι συνδεδεμένες.

Όμως η περίπτωση του Ιβανίλντο Φερνάντες δεν συνδέεται με του Σεμέδο, ο οποίος ακούστηκε για την Μπενφίκα. Εξάλλου, οι αετοί έχουν αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του ενώ ο Ολυμπιακός του προτείνει και νέο συμβόλαιο για να τον κρατήσει, με τον Μαρτίνς να τονίζει με τη σειρά του ότι ο Πορτογάλος στόπερ θα μείνει στο λιμάνι. Φαίνεται ότι η απόκτηση του 24χρονου αμυντικού είναι διαφορετική και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Ο Ιβανίλντο Φερνάντες ανήκει στη Σπόρτινγκ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Έχει ύψος 1.93 μ., είναι αριστεροπόδαρος και πολύ γρήγορος για το μπόι του και με καλή τεχνική. Ξεκίνησε από τη Σπόρτινγκ Β’, το 2018 πήγε δανεικός στη Μορεϊρένσε, ενώ έχει παραχωρηθεί δανεικός και στην Τραμπζονσπόρ για έξι μήνες όπου κατέγραψε 10 συμμετοχές και 1 γκολ. Οι Τούρκοι κατέθεσαν και πρόταση για να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή όμως τα λιοντάρια είπαν «όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ