«Η ΑΕΚ ζητάει 800.000 € για τον Βέρντε, εξετάζει άλλες περιπτώσεις η Σπέτσια»

«Η ΑΕΚ ζητάει 800.000 € για τον Βέρντε, εξετάζει άλλες περιπτώσεις η Σπέτσια»

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Σπέτσια δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τα χρήματα που ζητάει η ΑΕΚ για τον Βέρντε και εξετάζει άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Στον… αέρα βρίσκεται η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στη Σπέτσια, καθώς όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η ομάδα της γειτονικής χώρας δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τα 800.000 € που ζητάει η Ενωση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «spezia1906», η ιταλική ομάδα έχει προτείνει στην ΑΕΚ να αποκτήσει τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό ως δανεικό για ένα χρόνο και να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, η συγκεκριμένη πρόταση φαίνεται πως δεν καλύπτει την Ενωση.

Οι Κιτρινόμαυροι σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ζητούν 800.000 € για την παραχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε και η ιταλική ομάδα αλλάζει ρότα, στρέφοντας το βλέμμα της σε άλλες περιπτώσεις.

«Οι διαπραγματεύσεις της Σπέτσια με την ΑΕΚ για τον Ντανιέλε Βέρντε έχουν σταματήσει λόγω των απαιτήσεων του ελληνικού συλλόγου. Ο παίκτης βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και περιμένει να δει πιο θα είναι το μέλλον του. Ωστόσο, ο χρόνος τελειώνει και έτσι η Σπέτσια εξετάζει κι άλλους παίκτες. Η Σπέτσια δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα 800.000 ευρώ που απαιτούνται για τον παίκτη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ