Προς Κατάρ ο Φετφατζίδης, τελειώνει του Ματέο Γκαρσία

Προς Κατάρ ο Φετφατζίδης, τελειώνει του Ματέο Γκαρσία

Ο αρχηγός του Άρη αναμένεται να επιστρέψει στη Μέση Ανατολή, ενώ ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ γυρίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η προηγούμενη απόπειρα του Γιάννη Φετφατζίδη να επιστρέψει στη Μέση Ανατολή «χάλασε» στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, δεν είναι γραφτό για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό να μείνει στη Θεσσαλονίκη…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ομάδα από το Κατάρ έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του αρχηγού του και το «ναι» θεωρείται θέμα χρόνου… Το αντίτιμο προσδιορίζεται στο 1,5 με 2 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, δύσκολα θα απορρίψει μετά τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Europa League.

Αντίστοιχα, ο Φετφατζίδης δεν πρόκειται να αρνηθεί τη συμφωνία. Τα λεφτά είναι πολύ καλά και ο ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει να εγκατασταθεί στην αραβική χώρα.

Πάντως, ο Άρης δεν θα μείνει αδρανής μεταγραφικά… Η πώληση του Φετφατζίδη θα φέρει ρευστό στο ταμείο και θα επιτρέψει την ικανοποίηση των απαιτήσεων του Ερυθρού Αστέρα για τον Ματέο Γκαρσία. Από το περιβάλλον του 24χρονου Αργεντινού εξτρέμ προκύπτει ότι η διαπραγμάτευση έχει προχωρήσει και ο παίκτης σύντομα θα είναι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ