Άρης : Αυξημένες αρμοδιότητες σε Τουμαζάτο και Ναζλίδη

Άρης : Αυξημένες αρμοδιότητες σε Τουμαζάτο και Ναζλίδη

Αυξημένες αρμοδιότητες στον Άρη δόθηκαν στους Θωμά Ναζλίδη και Αγησίλαο Τουμαζάτο, ενώ δεν υπάρχει καμία βιασύνη στην ομάδα για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή

Αλλαγές και ανακατατάξεις έφερε στον Άρη η αποχώρηση του Άγγελου Χαριστέα.

Αναμφίβολα αυτή η εξέλιξη έχει αφήσει ένα σημαντικό κενό στον σχεδιασμό και τη δομή του συλλόγου. Με τον Θόδωρο Καρυπίδη να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Καταρχάς, βιασύνη στον Άρη για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Μέχρι να γίνει αυτή η πρόσληψη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πορευτεί με διαφορετικό τρόπο. Και με την αύξηση αρμοδιοτήτων σε πρόσωπα τα οποία βρίσκονται ήδη στην ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, περισσότερες αρμοδιότητες και πιο ενεργό ρόλο θα έχουν στον Άρη οι Θωμάς Ναζλίδης και Αγησίλαος Τουμαζάτος. Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος είναι γενικός αρχηγός και ο δεύτερος γενικός διευθυντής.

Έτσι, οι «κίτρινοι» θα καλύψουν προσωρινά το κενό του Χαριστέα και εν συνεχεία, χωρίς βιασύνη, θα βάλουν και πάλι στο τραπέζι το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή. Εξετάζοντας τις επιλογές που έχουν προκύψει ή θα προκύψουν μελλοντικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ