ΠΑΟΚ : Στα καλύτερά του ο «100άρης» Πρίγιοβιτς!

ΠΑΟΚ : Στα καλύτερά του ο «100άρης» Πρίγιοβιτς!

Τα 100 γκολ έφτασε στην καριέρα του ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με αυτό που έβαλε στα «τελειώματα» του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο «Πρίγιο» είναι πασιφανές ότι περνάει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Τούμπα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα στατιστικά του.

Έφτασε τα 25 γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα σε 44 συμμετοχές, ξεπερνώντας τα 24 που έβαλε όντας παίκτης της Λέγκια σε 72 αγώνες (!). Εντυπωσιακά νούμερα για τον 27χρονο Σέρβο φορ που έχει βαλθεί να σπάσει κάθε ομαδικό και ατομικό ρεκόρ.

Στις 16 Ιανουαρίου του 2017 ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έγινε επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ και σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι μετά από ένα χρόνο και μια εβδομάδα παρουσίας του στον Δικέφαλο, θα έχει προσφέρει τόσα πολλά. Ο «Πρίγιο» μετά από μια πορεία με συνεχής αλλαγές ομάδων, φαίνεται πως στον ΠΑΟΚ βρήκε το «λιμάνι» του, μια ομάδα που μέσα από αυτήν θα ανεβάσει το κασέ του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» και θα γίνει πιο γνωστός στο ευρύ κοινό, κατακτώντας τίτλους.

Ο σέντερ φορ του Δικεφάλου είναι ο παίκτης σημείο αναφοράς την φετινή σεζόν, με 15 γκολ σε 24 συμμετοχές, ωστόσο στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έδωσε μια… πρόγευση των όσων μπορεί να κάνει, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος μετά από το 2003. Στις 5 Φεβρουαρίου ο «Πρίγιο» πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο 69ο λεπτό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο από τα 25 (έως τώρα) γκολ με τον Δικέφαλο.

Το ποσοστό ευστοχίας του Σέρβου φορ αγγίζει αυτά του… Στεφ Κάρι των Γκολντ Στέιτ Γουόριορς στις ελεύθερες βολές και αν συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά περισσότερα χρόνια στον ΠΑΟΚ από ότι αυτός.

ΠΕΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ!

Η αποτελεσματικότητα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι εντυπωσιακή με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και πριν έρθει στην Τούμπα είχε την φήμη του «σεσημασμένου» σκόρερ, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ έχει περάσει τα 10 γκολ με πέντε διαφορετικές ομάδες.

Με τον Δικέφαλο έφτασε τα 25, με την Λέγκια έφτασε τα 24, στην Μπόλουσπορ σε μια σεζόν έφτασε τα 16, στην Τρόμσο σημείωσε 10 σε 37 παιχνίδια και στην Τζουργκάρντεν άλλα 10 γκολ με 30 αναμετρήσεις. Με την φανέλα της Σιόν μετρησε επτά τέρματα σε 1,5 χρόνο παρουσίας του εκεί, ενώ έχει σκοράρει και για λογαριασμό των Νορθάμπτον (2), Λωζάννη (2), Πάρμα (1) και Γέοβιλ (1).

Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ… «ΚΟΥΜΠΙ» ΤΟΥ

Μπορεί να είναι 27 ετών, αλλά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τις συνεχόμενες αλλαγές ομάδων, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με πολλούς προπονητές ως τώρα στην καριέρα του. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου αντί του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ήταν αναμενόμενο πως θα φέρει διαφοροποιήσεις στο πως αγωνίζεται η ομάδα, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καταφέρει να βρει το «κουμπί» του Σέρβου σέντερ φορ.

Σε 22 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου, ο «Πρίγιο» έχει πετύχει 15 γκολ, στην ίδια στιγμή που σε 20 αγώνες με τον Βλάνταν Ίβιτς την περσινή σεζόν σημείωσε 10. Καλύτερο ποσοστό από αυτό με τον 48χρονο κόουτς του Δικεφάλου, δεν έχει ο Πρίγιοβιτς αφού τα 16 γκολ που έβαλε στην Μπόλουσπορ, με προπονητή τον Ρέχα Έργκινέρ, μπήκαν σε 31 αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ