Πλησιάζει στην Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες – Το ένα εκατομμύριο και το ποσοστό μεταπώλησης

Πλησιάζει στην Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες – Το ένα εκατομμύριο και το ποσοστό μεταπώλησης

Κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ η πρόταση των Τούρκων για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, έτοιμος να πει το «ναι» ο Παναθηναϊκός. Τον τελευταίο λόγο έχει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αυτός που μένει να δώσει την οριστική του απάντηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στην Αλάνιασπορ. Οι Τούρκοι ανέβασαν την προσφορά τους κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ (κάποιες «πηγές» αναφέρουν πως το έχουν ξεπεράσει κιόλας) και αν δεν υπάρξουν άλλες απαιτήσεις από τον Παναθηναϊκό, τότε η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμα και αύριο.

Οι δύο ομάδες έχουν βρει πλέον κοινό σημείο επαφής, ο «Βίγια» θέλει να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και αν δεν προκύψει κάτι άλλο (όπως ενδιαφέρον και πρόταση από άλλη ομάδα που να πείθει περισσότερο τον παίκτη) τότε το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει να μπει και ποσοστό μεταπώλησης στον Βιγιαφάνιες, κάτι που φαίνεται να συζητάει η Αλάνιασπορ, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Αργεντινός θα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό που έχει με τον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βιγιαφάνιες θα υπογράψει για 3,5 χρόνια με ένα ποσό που θα ξεπερνάει συνολικά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ