Ολυμπιακός : Έρχεται ο Ντρέγκερ στην Αθήνα

Ολυμπιακός : Έρχεται ο Ντρέγκερ στην Αθήνα

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ή αύριο ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα για τον εξτρέμ και τον αριστερό μπακ.

O Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ομόνοια, όμως παράλληλα «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν για την απόκτηση του Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και προορίζεται για να αποτελέσει τον μπακ απ του Ραφίνια. Ο Τυνήσιος διεθνής τα βρήκε με τους Πειραιώτες κι αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ντρέγκερ ανήκει στη Φράιμπουργκ και πέρσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Πάντεμπορν. Πρόκειται για έναν παίκτη με αρκετά καλά στοιχεία επιθετικά, που πέρσι στην Bundesliga είχε 18 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ.

Είναι 13 φορές διεθνής και σε εξαιρετική ηλικία, αφού είναι μόλις 24 ετών. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στην Πάντεμπορν, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια και ως εξτρέμ, δείγμα των επιθετικών αρετών που διαθετει.

Προχωράει και για τον εξτρέμ

Πέρα από τον Ντρέγκερ, που αναμένεται να «πατήσει» το πόδι του στο Ελευθέριος Βενιζέλος τις επόμενες ώρες, οι Πειραιώτες ψάχνονται και για τον εξτρέμ με τους Γκάρι Ροντρίγκες και Σοφιάν Μπουφάλ να είναι οι βασικοί στόχοι. Όμως και οι δυο υποθέσεις έχουν «κολλήματα» με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις. Μια από αυτές είναι και του Άνβαρ Ελ Γκάζι, ο οποίος ανήκει στην Άστον Βίλα με συμβόλαιο ως το 2023. Ο Ολλανδός με Μαροκινές ρίζες εξτρέμ είχε αποκτηθεί για 9 εκατ. ευρώ από τη Βίλα, αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές, με τους ερυθρόλευκους να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του.

Ο Ελ Γκάζι, που είναι δύο φορές διεθνής με την Ολλανδία και έχει αναδειχθεί από τον Άγιαξ, είχε 40 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ την περασμένη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και για τον Γιανίκ Μπολάσι, που ανήκει στην Έβερτον. Σύμφωνα, με το «footballinsider» μάλιστα ετοιμάζει και πρόταση για την απόκτηση του, με την ομάδα του Μέρσεσαϊντ να τον παραχωρεί μόνο με μεταγραφή.

Η περίπτωση Λαρουσί και ο Ρέις

To10.gr αποκάλυψε χθες το βράδυ πως ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τη Λίβερπουλ για τον Γιασέρ Λαρουσί. Οι κόκκινοι στέλνουν τον νεαρό αριστερό μπακ στο λιμάνι, με τους Πειραιώτες από την πλευρά τους να κοιτάζουν στενά την περίπτωση του. Από εκεί και πέρα πάντα στην κορυφή της λίστας είναι ο Ματέους Ρέις που επίσης αποκάλυψε to10.gr, όμως προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει η μεταγραφή, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της Ρίο Άβε. Ωστόσο αναμένονται εξελίξεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο για τον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό.

Αυτός είναι ο Άνβαρ Ελ Γκάζι: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ