Μαρτίνς : «Οι μεταγραφές που περιμένω…»

Μαρτίνς : «Οι μεταγραφές που περιμένω…»

Τι αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός για τους παίκτες που περιμένει αλλά και τις προσπάθειες της διοίκησης να κρατήσει αναλλοίωτο το υπάρχον ρόστερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας πως θα αποκτηθεί σίγουρα ένας δεξιός κι ένας αριστερός μπακ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Οι αξίες που δεν θέλει ποτέ να παραβαίνουν στον Ολυμπιακό:
«Ο σεβασμός στα ωράρια, τις οδηγίες που δίνονται για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες, το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν, γιατί είμαστε επαγγελματίες, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις αρχές και στους κανόνες. Έτσι δείχνουμε σεβασμό για στην ομάδα».

Περιμένει την ίδια ένταση στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπως και με τον Αστέρα;
«Ελπίζω πως το παιχνίδι αυτό θα έχει για εμάς καλύτερο πρώτο μέρος και περισσότερη ένταση από εμάς. Για τον Παναιτωλικό περιμένουμε καλή αμυντική λ4ειτουργία, αλλά θα πρέπει να είμαστε εμεί εντάξει, να είμαστε πολλοί προσεκτικοί γιατί ο Παναιτωλικός θα ψάξει τις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να έχουμε και την ένταση και τον ρυθμό που πρέπει. Ο Παναιτωλικός είδαμε ότι δυσκόλεψε την ΑΕΚ».

Ο Μπα και ο Κάιπερς είναι παραδείγματα για τους άλλους παίκτες;
«Πράγματι είναι παράδειγμα για όλους, δουλεύουν πολύ, ειδικά ο Μπα, είναι λαμπρό παράδειγμα γιατί δούλεψε πάρα πολύ, με πάρα πολύ υπομονή και με χαμηλά το κεφάλι και τώρα πια είναι βασικό στέλεχος της ομάδας, εξαιρετικός και απαραίτητος».

Για τον Πέπε…
«Ο Πέπε δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε, τώρα δεν τον υπολογίζουμε, πιστεύω πως θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή. Είχε τον τραυματισμό και θέλει πάρα πολύ προσοχή από εμάς για να τον ετοιμάσουμε σωστά και δεν βιαζόμαστε. Θα παίξει όταν θα είναι έτοιμος».

Για τον Ντρέγκερ…
«Ας μιλήσουμε μόνο για τους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ της ομάδας…
Τον βοηθά το γεγονός πως υπάρχει χρόνος με τη διακοπή για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού;
Είναι αλήθεια πως η διακοπή θα έιναι ευεργετική, καθώς θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε και σε πράγματα τα οποία θέλουμε. Ειδικά για να ισορροπήσουμε τη ζυγαριά ανάμεσα σε παλιούς και νέους. Όλοι ξέρουμε ότι θέλουμε σίγουρα δύο παίκτες ένα αριστερό κ δεξί μπακ».

Πέρα απ’ αυτούς που θα έρθουν, θα φύγουν κιόλας παίκτες από το ρόστερ;
«Σίγουρα υπάρχουν νέοι που έχουν ανάγκη χρόνο συμμετοχής κι εμείς δε μπορούμε να τους τον δώσουμε, οπότε ίσως να δοθούν σε ομάδα για να πάρουν χρόνο.
Τώρα για τους παίκτες που όλοι συζητάτε και ξέρουμε ποιοι είναι η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να τους κρατήσει στην ομάδα. Αν δεν υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη αλλαγή θα μείνουν στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ