Ατρόμητος : Εκτός αποστολής οι Αγκάγιεφ και Νταβιώτης (pic)

Ατρόμητος : Εκτός αποστολής οι Αγκάγιεφ και Νταβιώτης (pic)

Η ομάδα του Περιστερίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Κυριακής (27/09, στις 18:00) κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεσή του ο Νταμίρ Κάναντι ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (27/06) κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Αυστριακός τεχνικός είχε δύο απρόοπτα καθώς τραυματίστηκαν οι Αγκάγιεφ και Νταβιώτη και έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Με πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Οικονομίδης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Σάλομον, Μουνίθ, Ρισβάνης, Τριμμάτης, Μανούσος, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

Από την αποστολή απουσιάζει ο Γκαλβάο που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Αγκάγιεφ που ακολούθησε πρόγραμμα τρεξίματος αφού ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και του χορηγήθηκε φαρμακευτική θεραπεία και ο Νταβιώτης που στη σημερινή προπόνηση είχε μια άτυχη στιγμή στην προπόνηση και σε σύγκρουση πάνω σε φάση αποκόμισε 4 ράμματα κάτω από το φρύδι του αριστερού ματιού και θα προφυλαχθεί.

Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ