Αποκάλυψη: Στο τραπέζι του Ολυμπιακού και ο Ράντονιτς για τα άκρα (Vids)

Αποκάλυψη: Στο τραπέζι του Ολυμπιακού και ο Ράντονιτς για τα άκρα (Vids)

Ο 24χρονος διεθνής Σέρβος εξτρέμ Νεμάνια Ράντονιτς αποχωρεί από τη Μαρσέιγ, το όνομά του τέθηκε στα υπόψη του Ολυμπιακού και εξετάζεται.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού. Ενός ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον βασικό εξτρέμ των Ερυθρολευκων τη νέα σεζόν. Ο Σοφιάν Μπουφάλ, ο Ζορκ-Κέβιν Ενκουντού και ο Μπρούμα είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας. Λίστα που μπορεί να διαφοροποιηθεί τις τελευταίες ημέρες, καθώς προκύπτουν από το… πουθενά περιπτώσεις που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν αδύνατον να μπορέσουν να υλοποιηθούν. Με τον Νεμάνια Ράντονιτς να είναι ένα όνομα που έπεσε πρόσφατα στο τραπέζι των Πειραιωτών.

Ο 24χρονος (15/02/1996) διεθνής Σέρβος εξτρέμ της Μαρσέιγ έχει ήδη τέσσερις συμμετοχές φέτος με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας, ωστόσο ο Αντρέ Βίλας Μπόας και η διοίκηση του συλλόγου προχώρησαν στην απόκτηση του 18χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ Λουίς Ενρίκε, με αποτέλεσμα ο χώρος για τον Ράντονιτς να περιορίζεται. Και κάπως έτσι το όνομά του μπήκε στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών από τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια.

Ο Ράντονιτς είναι ακραίος επιθετικός που αγωνίζεται κυρίως αριστερά, αλλά χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δυο του πόδια, είναι εκρηκτικός και πολύ γρήγορος, με εξαιρετική τεχνική και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο προφίλ του ποδοσφαιριστή που αναζητά ο Ολυμπιακός. Και για αυτόν τον λόγο η περίπτωσή του έπεσε στο τραπέζι και εξετάζεται από τους Πειραιώτες.

Η Μαρσέιγ είχε πληρώσει 12.000.000 € στον Ερυθρό Αστέρα για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2018. Με τη φανέλα των Μασσαλών σε αυτή τη διετία 50 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ. Ο Ράντονιτς θεωρήθηκε από μικρός παιδί-φαινόμενο και για αυτόν τον λόγο σε ηλικία 17 ετών η Ρόμα πλήρωσε 1 εκατ. ευρώ μόνο για τον δανεισμό (!) από την ακαδημία του Γκιόργκι Χάτζι στη Ρουμανία, και τον αγόρασαν με 4 εκατ. ευρώ! Για να πάρει παιχνίδια παραχωρήθηκε στην Τσουκαρίτσκι (31 ματς, 4 γκολ, 7 ασίστ), ο Ερυθρός Αστέρας (47 ματς, 11 γκολ, 8 ασίστ) τον αγόρασε το 2018 με 3 εκατ. ευρώ και αμέσως τον παραχώρησε στη Μαρσέιγ με 12 εκατ.!

Ο Ράντονιτς έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, τον Ντέγιαν Γκρίγκιτς. Ο Σέρβος έχει προτείνει τον 24χρονο εξτρέμ στους Ερυθρόλευκους, είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς είτε με απευθείας αγορά. Η περίπτωσή του εξετάζεται. Και λόγω των καλών σχέσεων που έχει ο Ολυμπιακός με την ομάδα της Μασσαλίας, θεωρείται ένα deal που μπορεί να γίνει, εφόσον οι Ερυθρόλευκοι αποφασίσουν να κάνουν την κίνησή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ