Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς «έδειξε» Λαρουσί για αριστερά

Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς «έδειξε» Λαρουσί για αριστερά

Ο Ολυμπιακός άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τη Λίβερπουλ για τον 19χρονο μπακ, Γιασέρ Λαρουσί - Επαφές και για Ματέους Ρέις και Ρέαμπτσιουκ. Με μεταγραφή ο Ντρέγκερ, υπογράφει για 3 χρόνια.

Το τελευταίο 10ήμερο των μεταγραφικών υποθέσεων του Ολυμπιακού θα είναι καυτό. Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχτηκαν σήμερα (13:15) τον νέο δεξιό μπακ, Μοχάμεντ Ντρ’εγκερ. Αλλά αυτή είναι μόνο μία από τις τέσσερις μεταγραφές που εκκρεμούν να γίνουν, εάν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά στο ρόστερ.

Η υπόθεση του αριστερού μπακ είναι αυτή που «καίει» περισσότερο τους Ερυθρόλευκους. Εδώ και μέρες οι Ερυθρόλευκοι είχαν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Ματέους Ρέις. Εντούτοις, οι συζητήσεις με τη Ρίο Αβε δεν είναι εύκολες. Και έγιναν ακόμη πιο περίπλοκες από τη στιγμή που οι Πορτογάλοι προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Europa League (φιλοξενούν τη Μίλαν σε «ματς πρόκρισης» τη Πέμπτη). Και να αποφασίσουν την παραχώρηση του Ρέις αυτό δεν θα γίνει νωρίτερα από το τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως για έναν ποδοσφαιριστή που σε τρεις μήνες είναι ελεύθερος, η Ρίο Άβε έχει φτάσει πλέον στο σημείο να ζητά περισσότερα από τρία εκατ ευρώ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν η περίπτωση έχει πάρει χαρακτηριστικά που δεν παραπέμπουν σε happy end. Εξ ου και η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να δρομολογηθούν εξελίξεις για τον επόμενο. Τον Γιασέρ Λαρουσί για να μιλήσουμε με όνομα και επώνυμο. Ο νεαρός μπακ της Λίβερπουλ είναι η «επιλογή» του προπονητή. Εκείνον έδειξε στο «μίτινγκ» της Πέμπτης στο Ρέντη: Εκεί όπου έγινε μια κουβέντα αποκλειστικά για τα μεταγραφικά. Οι εξελίξεις λοιπόν τις τελευταίες ώρες τρέχουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Ο Ολυμπιακός και η Λίβερπουλ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή ψάχνοντας μια φόρμουλα συμφωνίας.

Αν για κάποιο λόγο δεν βρεθεί; Τότε οι Πειραιώτες θα ενεργοποιήσουν το τρίτο όνομα που έχουν στη λίστα τους. Αυτό του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Του 22άχρονου Μολδαβού ο οποίος αγωνίζεται στην Πάσος Φερέιρα (αλλά το 50% των δικαιωμάτων του ανήκουν στην Πόρτο). Ο 22χρονος νεαρός μπακ πέρυσι μέτρησε 31 συμμετοχές με την Πάσος Φερέιρα, ενώ είναι και διεθνής, έχοντας 18 ματς με την εθνική της χώρας του. Βρίσκεται καιρό στη λίστα του Ολυμπιακού. Δεν ήταν όμως ποτέ η πρώτη επιλογή. Αυτή τη στιγμή στο νο 1 καταλαβαίνει ο καθένας πως υπάρχει ο Λαρουσί. Και ο λογικά θα αποτελέσει και την επόμενη μεταγραφή. Εκείνη που θα καλύψει ίσως και 50% των αναγκών των νταμπλούχων. Δεξιός μπακ, αριστερός μπακ, κεντρικός χαφ (Τιάγκο Σίλβα) και εξτρέμ είναι ακόμη στην κουβέντα. Με Ντρέγκερ, Λαρουσί και Τιάγκο Σίλβα ίσως οι Πειραιώτες να είναι έτοιμοι να καλύψουν μεγάλο μέρος των αναγκών τους. Άμεσα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ