«Στη λίστα της Φενερμπαχτσέ ο Καμπετσής»

«Στη λίστα της Φενερμπαχτσέ ο Καμπετσής»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, το όνομα του Αργύρη Καμπετσή βρίσκεται στη λίστα της Φενερμπαχτσέ, μαζί με αυτά των Ζε Λουίς και Παπίς Σισέ.

Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε φέρεται να βρίσκεται ο Αργύρης Καμπετσής, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ιστοσελίδες στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο υπήρξαν δημοσιεύματα στην Τουρκία, τα οποία ανέφεραν ότι η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση Ελληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Όπως τονίζουν στα ρεπορτάζ τους οι δημοσιογράφοι στη γειτονική χώρα, η Φενερμπαχτσέ μετά την απόκτηση του Εμπουανά Σαματα ψάχνει και για δεύτερο επιθετικό, με το όνομα του Αργύρη Καμπετσή να βρίσκεται στη λίστα της τούρκικης ομάδας, μαζί με αυτά των Ζε Λουίς και Παπίς Σισέ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αργύρης Καμπετσής αρχικά δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει και φαίνεται ότι ο Ισπανός προπονητής είναι πλέον θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του 21χρονου.

Το συμβόλαιο του Καμπετσή με τον Παναθηναϊκό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ πέρσι πραγματοποίησε 20 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ