ΠΑΣ Γιάννινα : Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω Τσάβες

ΠΑΣ Γιάννινα : Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω Τσάβες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να διευθετήσει τις οφειλές προς τον Κρίστιαν Τσάβες μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, αλλιώς θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα χρωστάει στον Κρίστιαν Τσάβες ένα ποσό της τάξεως των 88.169,23 ευρώ κι αν δεν το αποπληρώσει σύντομα, θα του επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Ο Αργεντινός επιθετικός που αγωνίστηκε στην ομάδα των Ιωαννίνων επί τρία συναπτά έτη (2013-2016) δεν έχει πληρωθεί ολόκληρο το ποσό που είχε συμφωνήσει. Αν λοιπόν η ομάδα της Ηπείρου δεν καταβάλλει εντός της διορίας (2 Φεβρουαρίου) το παραπάνω ποσό τότε θα έχει σοβαρές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Τσάβες  προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το οποίο τον δικαίωσε και εφόσον ο ΠΑΣ δεν καταβάλλει 88.169,23 ευρώ έως την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου το αρμόδιο όργανο υποχρεούται να επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παρόλα αυτά η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή κι όπως όλα δείχνουν η ομάδα των Ιωαννίνων θα εξοφλήσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς διαθέτει χρήματα από την πώληση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ