Ίνγκασον : «Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, πάμε καλύτερα κόντρα στην Κράσνονταρ»

Ίνγκασον : «Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, πάμε καλύτερα κόντρα στην Κράσνονταρ»

Όλα όσα είπε ο Σβέριρ Ίνγκασον στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά τη λευκή ισοπαλία στο Βόλο για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Ο Σβέριρ Ίνγκασον μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στον Βόλο, αναφερόμενος στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και αυτή που πρέπει να βγάλει στο χορτάρι της Τούμπας ενόψει του αγώνα με την Κράσνονταρ την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, τόνισε πως αν δεν παίξουν καλύτερα απέναντι στους Ρώσους τότε δεν θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Για την ισοπαλία με τον Βόλο: «Ξέρουμε ότι τέτοιου είδους παιχνίδια, ειδικά κόντρα στον Βόλο που πάντα μάχεται πολύ σκληρά, είναι δύσκολα. Ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη, αυτό που μας έλειψε είναι ότι στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και την ποιότητα για να τελειώσουμε τις φάσεις και να καθαρίσουμε το παιχνίδι, παρότι δημιουργήσαμε τις ευκαιρία για να βάλουμε γκολ.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη, αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ξεκουραστούμε. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλούς νέους παίκτες, προσπαθούν και εκείνοι να έρθουν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά και να προσαρμοστούν στην ομάδα. Είναι απαραίτητη η ξεκούραση, πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να ξεχάσουμε το τι συνέβη εδώ και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τα πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι πρέπει να συνηθίσουμε ότι από εδώ και πέρα έτσι θα είναι τα πράγματα. Θα έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες, έχοντας και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα που πρέπει να προσαρμοστούν, χρειάζονται χρόνο και πρέπει όλοι να τους δώσουμε χρόνο.

Εμείς οι πιο έμπειροι και παλιοί στην ομάδα, πρέπει να του βοηθήσουμε και να τους συμβουλεύσουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε το μυαλό μας, να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε και να ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους παιχνίδια και πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το παιχνίδι με τον Βόλο και να πάμε την Τετάρτη για την πρόκριση».

Για το αν τον ανησυχεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία: «Ξέρουμε ότι σε αυτό το πρωτάθλημα οι ομάδες δεν χάνουν εύκολα βαθμούς, εμείς έχουμε χάσει ήδη τέσσερις, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ανακάμψουμε, να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, γιατί μετά αν συνεχίσουμε να χάνουμε βαθμούς, θα βρισκόμαστε να κυνηγάμε και είναι πάντα δύσκολο όταν κυνηγάς, οπότε πρέπει να βρούμε τρόπο να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Για το αν είχε το μυαλό του το ματς της Τετάρτης: «Ήμουν 100% συγκεντρωμένος, όπως ισχύει και για όλους μας. Πρέπει να συνηθίσουμε αυτή την κατάσταση, ότι θα αγωνιζόμαστε το σαββατοκύριακο για το ελληνικό πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα για την Ευρώπη. Όλες οι ομάδες το κάνουν αυτό. Κάθε σεζόν αγωνίζονται σε τρεις και περισσότερες διοργανώσεις, ανάλογα την χώρα, οπότε πρέπει να ανεβάσουμε στάνταρ τα δικά μας, να πιέζουμε τον εαυτό μας και να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε γνωρίζοντας ότι έτσι θα πάει η κατάσταση».

Για τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ: «Πρέπει σίγουρα να τα πάμε καλύτερα από ότι τα πήγαμε στο ματς με τον Βόλο, έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στη Ρωσία, έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε να βάλουμε τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του τστους ομίλους του Champions League. Ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε ένα ή δύο γκολ για να το καταφέρουμε αυτό. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, έχουμε δείξει φέτος στην Ευρώπη ότι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες, μπορούμε να το κάνουμε και την Τετάρτη και πρέπει να δείξουμε καλύτερη εικόνα από ότι δείξαμε με τον Βόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ