Λαμία – Πλατανιάς 2-0

Λαμία – Πλατανιάς 2-0

Η Λαμία αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, τελικά νίκησε με 2-0 τον Πλατανιά με δυο γκολ του Βασιλαντωνόπουλου.

Η Λαμία αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, τελικά νίκησε με 2-0 τον Πλατανιά με δυο γκολ του Βασιλαντωνόπουλου.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή μπάλας. Ο Πλατανιάς άρχισε πολύ αμυντικά αλλά μετά τα πρώτα 30’ άρχισε να ανεβαίνει και να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες του ημιχρόνου. Ο Γκρζέλτσακ όμως νικήθηκε δυο φορές από τον Παπαδόπουλο (30’, 37’) ενώ στη μεγάλη διπλή ευκαιρία του 42’ Δεβέσα και Κρος απέτυχαν να σκοράρουν. Κάπως έτσι έμεινε το 0-0 στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Βασιλαντωνόπουλος στην πρώτη σοβαρή ευκαιρία σκόραρε στο 50’ με όμορφη ατομική ενέργεια από τα δεξιά για το 1-0 της Λαμίας. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ στάθηκαν καλύτερα στο γήπεδο και δεν έδωσαν δικαιώματα στον Πλατανιά να απειλήσει σοβαρά, ενώ στο 84’ αποβλήθηκε ο Παράσχος για συνεχιζόμενα παράπονα στον διαιτητή. Τελικά ήρθε ο… ήρωας της βραδιάς Βασιλαντωνόπουλος, να βάλει και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις (90’+3) και να διαμορφώσει το τελικό 2-0 για την Λαμία.

Το κλειδί: Το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς που είχε τις ευκαιρίες, δεν σκόραρε, ενώ η Λαμία στην πρώτη καλή της φάση στο 50’ σκόραρε με τον Βασιλαντωνόπουλο.

10άρι: Αν μη τι άλλο ο νεαρός χαφ της Λαμίας Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του και υπέγραψε τη μεγάλη νίκη των νεοφώτιστων.

Στον πάγκο: Η γενικότερη αμυντική λειτουργία του Πλατανιά που είναι και βασικός λόγος που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά και τα ατομικά λάθη παικτών όπως αυτό του Δημούτσου στη φάση του δεύτερου γκολ.

Γιατί κόουτς; Ο προπονητής των Κρητικών Γιώργος Παράσχος, ελέγχεται γιατί παρουσίασε μια άτολμη ομάδα που έπαιξε μπάλα μόλις για 25’ και είχε μεγάλα «νεκρά» διατήματα.

Διαιτητής: Πολλά παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι από τη διαιτησία του Μπλάνα, κυρίως από τον μη καταλογισμό πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Όμο αλλά και για την αποβολή του Γιώργου Παράσχου στο 84’ λόγω συνεχόμενων παραπόνων προς τον διαιτητή.

ΛΑΜΙΑ 2 – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Διαιτητής: Γιώργος Μπλάνας, Ηλίας Αλεξέας, Σταύρος Σπίκας (βοηθοί), Γιώργος Μιχαηλίδης (4ος)

Συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος, Ομολάντε, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος (Πίτι 86′), Ακόστα (Φράγκος 86′), Βάντερσον (Τσούκαλος 80′)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Στάθης, Καρυπίδης (Δημούτσος 80′), Ντικαμόνα, Βάντερσον, Πλιάτσικας (Κοροβέσης 65′), Κρος, Πατραλης, Ντίντατς (Παπανικολάου 72′), Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ

Γκολ: Βασιλαντωνόπουλος 50’, 90’+3

Κίτρινες: Αναστασόπουλος 33’, Παπαδόπουλος 83’, Τσούλακος 85’  / Στάθης 16’, Πλιάτσικας 17’, Γκρζέλτσακ 79’, Κρος 85’, Ενσικουλού 88’

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ