Παναθηναϊκός : Αυτό αποφάσισαν οι «πράσινοι» για τις μεταγραφές

Παναθηναϊκός : Αυτό αποφάσισαν οι «πράσινοι» για τις μεταγραφές

Το «10» έχει το ρεπορτάζ για τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του Τριφυλλιού, μετά τη σύσκεψη των Αλαφούζου, Ρόκα και Πογιάτος.

Το βασικό για τον Γιάννη Αλαφούζο στη σύσκεψη με τον Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος ήταν να παρέχει στήριξη στον προπονητή του. Αλλά η συζήτηση περιστράφηκε και στα μεταγραφικά. Για τα οποία είναι γνωστό ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει λίστες με κεντρικούς χαφ.

Ο Ρόκα ενημέρωσε τον Αλαφούζο για το «σκανάρισμα» της αγοράς και τους μέσους που έχει ξεχωρίσει. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο τεχνικός διευθυντής έχουν αναλύσει το οικονομικό πλαίσιο και εκεί που εστίασαν είναι το δίλημμα που έχει προκύψει για τον «άξονα».

Το αντικείμενο της συζήτησαν αποτέλεσε εάν είναι προτιμότερο να προστεθεί στο ρόστερ ένας έμπειρος και ποιοτικός χαφ ή να στηριχτούν οι Μπουζούκης, Σερπέζης και Αλεξανδρόπουλος. Διότι, κακά τα ψέματα, με την απόκτηση ενός ενδεκαδάτου ποδοσφαιριστή, ο χώρος στο ροτέισον για τους τρεις νεαρούς από την ακαδημία, θα περιοριστεί.

Το συμπέρασμα που κατέληξαν οι τρεις άνδρες ήταν το εξής: θα γίνει μεταγραφή μόνο εάν πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό. Όπως ένας χαφ με την ποιότητα και την εμπειρία του Μπενιάτ Ετσεμπαρία, ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία  γραμμή του Παναθηναϊκού. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν έχει νόημα για άλλη μία προσθήκη ενός μέτριου ξένου και θα πάρουν πιο πολλές ευκαιρίες οι μικροί.

Ο Αλαφούζος επιμένει πάρα πολύ στην αξιοποίηση των παιδιών της ακαδημίας και το επαναλαμβάνει συχνά στον Ρόκα και στον Πογιάτος. Άλλωστε, ένας από τους λόγους που ο Αλαφούζος ενέκρινε την πρόσληψη του Πογιάτος ήταν η τεχνογνωσία που έχει στην εξέλιξη των ταλαντούχων νέων από τη δουλειά του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ