Παναθηναϊκός : Τελειώνει του Βιγιαφάνιες στην Αλάνιασπορ

Παναθηναϊκός : Τελειώνει του Βιγιαφάνιες στην Αλάνιασπορ

Ο Λούκα Βιγιαφάνιες ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία, καθώς ο Παναθηναϊκός αναμένεται να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση της Αλάνιασπορ για τον Αργεντινό μέσο.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Τουρκία, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ, για την πώληση του Αργεντινού μέσου. Η πρόταση της τουρκικής ομάδας για τον Βιγιαφάνιες χαρακτηρίζεται ικανοποιητική από τους ιθύνοντες του τριφυλλιού, καθώς οι πράσινοι θα βάλουν στα ταμεία τους 800.000 ευρώ.

Αν μάλιστα συνυπολογίσει κάποιος ότι ο Βιγιαφάνιες είναι διατεθειμένος να χαρίσει στον Παναθηναϊκό 100.000 ευρώ που του οφείλονται από τους πράσινους, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι πράσινοι θα καταφέρουν με το συγκεκριμένο ποσό να αντιμετωπίσουν κάποιες άμεσες ανάγκες.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αλάνιασπορ να δώσει άμεσα όλο το ποσό της μεταγραφής και όχι σε δόσεις και επί του τούτου γίνονται οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο ίδιος ο Βιγιαφάνιες δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στην τουρκική ομάδα, καθώς η Αλάνιασπορ προσφέρουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Αργεντινό μέσο του Παναθηναϊκού. Με βάση τις πληροφορίες από την Τουρκία, ο Βιγιαφάνιες έχει στα χέρια του πρόταση 800.000 ευρώ τον χρόνο, με την Αλάνιασπορ να προσφέρει τριετ΄πες συμβόλαιο στον λατινοαμερικάνο μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ