Αγιούμπ : «Δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες…»

Αγιούμπ : «Δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες…»

Ο Γιασίν Αγιούμπ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δέχτηκε την ισοφάριση επειδή δεν «καθάρισε» τη Λάρισα.

Ο Γιασίν Αγιούμπ δέχτηκε κριτική για το Insta-story που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του, παρότι από το Τριφύλλι διευκρίνιζαν ότι τα social του Μαροκινού τα χειρίζεται εταιρία δημοσίων σχέσεων. Πάντως, ο ποδοσφαιριστής δεν κρύφτηκε μετά το παιχνίδι και μίλησε για τη νέα απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού, μετά το 1-1 με τη Λάρισα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγιούμπ στην κάμερα της NOVA:

Για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού: «Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαστε σταθεροί. Ο αντίπαλος από δικό μας λάθος απέκτησε αυτοπεποίθηση. Από δικό μας λάθος στο build up έκανε φάση και απέκτησε μετά αυτοπεποίθηση. Όταν αμύνεσαι συνεχώς, ο αντίπαλος θα πλησιάσει στα αντίπαλα καρέ και στο τέλος θα έχεις πρόβλημα».

Για την εικόνα του Τριφυλλιού: «Δεν κάναμε πολλές φάσεις αλλά είμαστε νέα ομάδα. Θέλουμε χρόνο. Δεν είναι δικαιολογία αλλά θέλουμε χρόνο. Δεν θέλουμε να ψάξουμε δικαιολογίες. Στις προπονήσεις βλέπουμε πως πηγαίνουμε καλά και θέλουμε χρόνο να τα βγάλουμε όλα αυτά στο γήπεδο».

Για το αν έχει δίκιο ο Πογιάτος σε όσα δήλωσε: «Αντιλαμβάνομαι το τι εννοεί ο προπονητής. Να είμαστε πιο έξυπνοι και πιο σταθεροί. Προηγούμασταν 1-0 και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς. Να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ