ΑΕΚ : Προς Φόλενταμ ο Ιατρούδης, προς Λαμία ο Σταμούλης

ΑΕΚ : Προς Φόλενταμ ο Ιατρούδης, προς Λαμία ο Σταμούλης

Η διαδικασία αποσυμφόρησης του ρόστερ της ΑΕΚ παίρνει μπρος για τα καλά με τους Ιατρούδη και Σταμούλη να είναι οι πρώτοι που αναμένεται να παραχωρηθούν ως δανεικοί. Αλλά δεν θα είναι οι μόνοι.

Η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και στις 5 Οκτωβρίου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές με το ρόστερ της ΑΕΚ να απαριθμεί αυτή τη στιγμή περίπου 40 παίκτες. Κάτι που πρέπει φυσικά να αλλάξει και για να γίνεται πιο σωστή δουλειά στην προπόνηση και γιατί θα είναι καλό για παιδιά που δεν υπολογίζονται να παραχωρηθούν σε ομάδες στις οποίες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Έτσι λοιπόν η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με την ολλανδική Φόλενταμ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, για το δανεισμό του Γιάννη Ιατρούδη. Πρόκειται για μια αρκετά προχωρημένη υπόθεση που ωστόσο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αυτό αναμένεται πάντως να συμβεί σύντομα και έπειτα ο νεαρός επιθετικός θα μεταβεί στην Ολλανδία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή του Κώστα Σταμούλη ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να παραχωρηθεί δανεικός στη Λαμία ενώ με δανεισμό θα παραχωρηθούν μέσα στις επόμενες μέρες και οι Γιούσης, Μπάμπης και Μπούσης για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, χωρίς ακόμη να έχει γίνει κάτι παραπάνω γνωστό για τους συγκεκριμένους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ