Και επίσημα στον Ατρόμητο ο Μπρούνο

Και επίσημα στον Ατρόμητο ο Μπρούνο

Μετά τη Λασκ Λιντς και ο Ατρόμητος από πλευράς του ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο με τη μορφή δανεισμού, διατηρώντας και ρήτρα αγοράς.

Η Λασκ Λιντς έκανε την αρχή, προαναγγέλλοντας τη μετακίνηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στο Περιστέρι και η ΠΑΕ Ατρόμητος με τη σειρά της το επιβεβαίωσε:

Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπρούνο Φελίπε (Bruno Felipe Souza Da Silva) ο οποίος αποτελεί το δεύτερο νέο μέλος μας στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!

Ο Μπρούνο βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Lask Linz παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου».

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και νιώθω πανέτοιμος για να ανταποκριθώ στη νέα μου πρόκληση. Πριν έρθω στην Ελλάδα έμαθα τα καλύτερα για τον Ατρόμητο και το διαπίστωσα πλέον και από κοντά. Είναι ένα σωματείο που έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και λειτουργεί υποδειγματικά».

Και ο Μπρούνο κατέληξε ως εξής: «Ένας επιπλέον λόγος που με κάνει χαρούμενο είναι γιατί θα συνεργαστώ με τον κ. Κάναντι τον οποίο γνωρίζω από την Αυστρία και θα με βοηθήσει σημαντικά. Δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ατρόμητου και να μπω μέσα στο γήπεδο να παίξω. Έχω μάθει να δίνω και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μου και αυτό θα κάνω στον Ατρόμητο με την προσδοκία ότι θα πετύχω πολλά γκολ και πολλές ασίστ για να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας».

Ο Μπρούνο γεννήθηκε στο Σάο Πάολο στις 26 Μαϊου 1994 και «κουβαλά» το βραζιλιάνικο μπρίο μπολιασμένο με την κουλτούρα της «πειθαρχημένης» ποδοσφαιρικά Αυστρίας καθώς την τελευταία τριετία αγωνίστηκε με «γεμάτες» σεζόν σε Αούστρια Λουστενάου και Λάσκ Λιντς.

Αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και η συμβολή του στη όμορφη «ποδοσφαιρική μας ορχήστρα» θα επικεντρώνεται στα δύο πλάγια της επιθετικής γραμμής.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «11».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ