Παναθηναϊκός : Ο Ρόκα έχει τα… κλειδιά για τον Πογιάτος

Παναθηναϊκός : Ο Ρόκα έχει τα… κλειδιά για τον Πογιάτος

Δημοσίως ο προπονητής του Παναθηναϊκού δέχεται την πιο έντονη κριτική, αλλά σε εξίσου δύσκολη θέση έχει περιέλθει και ο τεχνικός διευθυντής.

Το πρόσωπο «κλειδί» για το μέλλον του Ντάνι Πογιάτος στον Παναθηναϊκό, όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, δεν είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Αυτός από τον οποίο εξαρτάται πρωτίστως ο προπονητής είναι ο προϊστάμενος του, ο Τσάβι Ρόκα.

Διότι ο Ρόκα επέλεξε και εισηγήθηκε την πρόσληψη του Πογιάτος τον προηγούμενο Μάιο, θεωρώντας ότι είναι ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη. Ο Ροκά ανέλυσε τα πλεονεκτήματα που πίστευε ότι είχε η επιλογή του και τα οποία ισχυριζόταν τότε ότι υπερτερούσαν των μειονεκτημάτων.

Ο Ρόκα είναι αυτός από τον οποίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζητά εξηγήσεις για τα αρνητικά αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και για την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Ο Αλαφούζος έχει μιλήσει απ’ ευθείας με τον Πογιάτος, αλλά με τον τεχνικό διευθυντή του έχει καθημερινή επικοινωνία.

Η φθορά που προκαλεί στην ομάδα ο Πογιάτος, αντανακλά και στον Ρόκα. Παρότι δημοσίως ο προπονητής έχει τεθεί στο επίκεντρο της κριτικής, στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση και ο Τσάβι Ρόκα.

Στη σύσκεψη του Σαββάτου στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ο Ρόκα στήριξε πλήρως τον Πογιάτος ενώπιον του Αλαφούζου. Το ερώτημα είναι τι θα πράξει ο Καταλανός, εφόσον ο Παναθηναϊκός δεν επανακάμψει άμεσα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη.

Θα επιμείνει ο Ρόκα στη στήριξη στον προπονητή τον οποίο επέλεξε ή θα αναγνωρίσει το λάθος του και θα προτείνει στον Αλαφούζο την αντικατάσταση του; Δύσκολο το δίλημμα και σίγουρα στριφογυρίζει όλο και πιο έντονα στο μυαλό του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ