Μικρή παράταση για Τιάγκο Σίλβα

Μικρή παράταση για Τιάγκο Σίλβα

Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού «παίρνουν φωτιά» με τους Τιάγκο Σίλβα και Ριμπέιρο της Νότιγχαμ να απασχολούν τους Πειραιώτες

Αντίστροφη μέτρηση για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό που μετά την πρόκριση στους ομίλους επικεντρώνεται στην οριστικοποίηση του ρόστερ. Το πάρε-δώσε αναμένεται εντυπωσιακό με τον στόχο των Πειραιωτών να είναι η ενίσχυση σε θέσεις κλειδιά και η διατήρηση του κορμού με βασικά στελέχη της ομάδας που βρίσκονται στο στόχαστρο ξένων συλλόγων.

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι μια από τις προχωρημένες περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό με τις πληροφορίες από χθες να αναφέρουν πως έχει «κλείσει» θετικά το θέμα του και σύντομα θα βρίσκεται στη χώρα μας για τα τελικά της μετακίνησής του.

Η άφιξή του που αναμενόταν για σήμερα πήρε μικρή παράταση με τον Πορτογάλο μέσο πάντως να ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα την ώρα που ο Καφού όπως όλα δείχνουν θα πάρει τον αντίστροφο δρόμο.

Στην Ελλάδα άλλωστε είναι ο μάνατζερ του Καφού (ίδιος με του Σεμέδο) για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του στη Νότιγχαμ την ώρα που στην Αγγλία δημοσιεύματα αφήνουν ανοικτό το θέμα και του Ριμπέιριο για τον Ολυμπιακό, του αριστερού μπακ της αγγλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ