Παναθηναϊκός : «Μαστίγιο και καρότο» από τον Πογιάτος

Παναθηναϊκός : «Μαστίγιο και καρότο» από τον Πογιάτος

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στους παίκτες του πριν από την προπόνηση της Τετάρτης.

Παρατηρήσεις και ενθάρρυνση και περιλάμβανε η ολιγόλεπτη ομιλία του Ντάνι Πογιάτος στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν από την προπόνηση της Τετάρτης. Ο Ισπανός προπονητής προέβη σε συστάσεις για την απόδοση της ομάδας, αλλά και πίστη για τη βελτίωση τους.

Στον πρώτο «γύρο» της ομιλίας του, ο Πογιάτος μίλησε με αυστηρότητα στους παίκτες για τα λάθη που υπέπεσαν στο δεύτερο ημίχρονο στην ισοπαλία με τη Λάρισα. Ο 42χρονος Ίβηρας τόνισε ότι όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουν για να διορθώσουν τις δυσλειτουργίες και να αποφύγουν παρόμοια σφάλματα στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Πογιάτος δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει τις σωστές επιλογές του πρώτου ημιχρόνου, ζητώντας περισσότερες ανάλογες ενέργειες στα ματς. Μάλιστα, ανέφερε στους ποδοσφαιριστές ότι αφού μπορούν να παίξουν σωστά, αδικούν τους εαυτούς τους όταν λειτουργούν επιπόλαια.

Επίσης, για τρίτη φορά μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ο Πογιάτος δήλωσε βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί και πετύχει ένα νικηφόρο σερί, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ