ΣΚΑΪ… στον ορίζοντα για το Παναθηναϊκός – Άρης

ΣΚΑΪ… στον ορίζοντα για το Παναθηναϊκός – Άρης

Η καθυστέρηση της σύνταξης του συμβολαίου μεταξύ του Τριφυλλιού και της Nova, ενδέχεται να προκαλέσει μία μικρή τηλεοπτική επιπλοκή.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Nova είναι κλεισμένη και δεν «σπάει». Ωστόσο, επειδή ο διάβολος… κρύβεται στις λεπτομέρειες, οι διαπραγματεύσεις για μερικά επιμέρους ζητήματα καθυστέρησαν τη σύνταξη των συμβολαίων και ενδέχεται να μεταβάλλουν τα δεδομένα για το κυριακάτικο ματς του Τριφυλλιού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ουσιαστικά, οι νομικοί του Παναθηναϊκού και της Nova «τρέχουν» για να συντάξουν τη σύμβαση και να προλάβουν την προθεσμία της Παρασκευής, όταν και πρέπει να κατατεθούν τα έγγραφα στις αρμόδιες αρχές. Διότι σε αντίθετη περίπτωση, το συνδρομητικό θεωρητικά δεν θα έχει το δικαίωμα να μεταδώσει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Εάν τελικά προκύψει πρόβλημα με τη μετάδοση από τη Nova, τότε οι λύσεις για την κάλυψη του παιχνιδιού θα είναι δύο: το «Παναθηναϊκός TV» και το ΣΚΑΪ. Ωστόσο, σε μία πρώτη σκέψη των «πράσινων», το ΣΚΑΪ προβάλλει ως η επικρατέστερη επιλογή, προκειμένου να παρακολουθήσουν ελεύθερα το ματς οι οπαδοί του Τριφυλλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «πηγές» από τις δύο πλευρές διαβεβαιώνουν πως το όποιο ζήτημα είναι καθαρά διαδικαστικό και δεν υπάρχει καμία σοβαρή διαφωνία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ